Револьвер піл патрон Флобера Weihrauch Arminius HW 4T (гумова рукоять)

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер піл патрон Флобера Weihrauch Arminius HW 4T (гумова рукоять)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 96 оцінок )

12 254

Немає в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Weihrauch Arminius HW 4 T – це револьвер під патрон флобера, яким порадував німецький виробник Weihrauch наприкінці травня 2013 року. Виготовлений із високоякісних матеріалів, револьвер гарантує своєму власнику довгу та безвідмовну службу. Зовнішній вигляд є дуже реалістичним, його легко прийняти за справжній!

Weihrauch - це сімейний бренд, який близько століття випускає зброю для професійних спортсменів і мисливців. Йому довіряють, його цінують і люблять, а тому, якщо дозволяє бюджет і потрібен дійсно відмінний револьвер - тоді це виробник для вас, і вибрати залишиться тільки розмір і оформлення рукояті.

У лінійці револьверів під патрон Флобера в нашому магазині ви можете вибрати 6 варіантів: з довжиною ствола 2,5 дюйма 4 і 6. Кожен револьвер є з двома варіантами рукоятей: з дерева та резинопластику.

Перед вами модель Arminius HW4 4'' з коротким стволом 4 дюйма (10,16 см). Якщо вподобаєте рукоять з дерева, то знайте, що деревина тут вищої якості, ідеально відполірована і відшліфована. Резинопластик в свою чергу прекрасно лягає в руку і не ковзає. Револьвер досить компактний, хоча і більше 2,5-дюймових моделей, і дуже точний.

ОСОБЛИВОСТІ РЕВОЛЬВЕРА

Сталевий нарізний ствол з чіткими нарізами з легованої сталі, всі металеві частини вороновані, УСМ подвійної дії, тобто стріляти можна і самозводом, і з попереднім зведенням.

Замість балона з СО2 тут застосовуються «капсульні» патрони, за рахунок цього швидкість кулі досить висока. Барабан вміщує 8 патронів, його дуже легко витягти, а патрони в свою чергу помістити або дістати теж не складе ніяких труднощів. Тренувальні стрільби показали відмінну, точну стрільбу без осічок.

У даній моделі, на відміну від 2,5-дюймових, вже регульована прицільна планка. Ви зможете налаштує її по горизонталі і вертикалі за допомогою регулювального гвинта. Також істотно вище початкова швидкість кулі: 180 м/с проти 160 м/с.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Початкова швидкість кулі
  • 180 м/с
Довжина дула
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами