Пневматичний пістолет Crosman C-TT

285 відгуків

Код:  198143

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman C-TT

285 відгуків

Код:  198143

Продавець:

3 480

Немає в наявності

716

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crosman ТТ — пневматичний пістолет калібру 4,5 мм від компанії Crosman, відомої чудовими робочими характеристиками всіх своїх моделей пневматичної зброї. Crosman ТТ — це копія пістолета ТТ (Тульський Токарєв), що стояв на озброєнні Червоної Армії в роки Великої Вітчизняної війни. Усі деталі опрацьовані з великою увагою і виготовлені винятково якісно.

Пневматичний пістолет Crosman ТТ не є повною копією радянського пістолета, що узгоджується з філософією знаменитого американського виробника пневматичної зброї, який не виконує точних копій бойової зброї. Від Тульського Токарєва, бойового аналога радянських часів, Crosman ТТ відрізняє наявність неавтоматичного запобіжника, крім того, накладки, які є на ручці Crosman ТТ, дещо товщі, унаслідок чого копія розташовується у руці навіть зручніше, ніж оригінал. Корпус, як і всі елементи-складники конструкції пневматичного пістолета Crosman ТТ, виготовлені з міцних металевих сплавів.

Модель зацікавить як шанувальників історичної зброї, так і спортсменів.

Конструкція пневматичного пістолета Crosman ТТ передбачає роботу рухомого затвора — у разі відведення затвора назад курок зводиться, у разі поверненні в початкове положення затвор встановлюється на затворну затримку.
Crosman ТТ працює на вуглекислому газі та використовує для стрільби сталеві кульки діаметром 4,5 мм. Магазин вміщує 18 кульок. Початкова швидкість кульки становить 122 м/с, що дуже непогано, якщо врахувати прицільну відстань стрільби — 12 м. Пістолет стріляє у двох режимах — з попереднім зведенням затвора або самозведенням.

Кнопка запобіжника в моделі Crosman ТТ міститься праворуч на корпусі над спусковою скобою. Щоб блокувати спусковий гачок або, навпаки, зняти пістолет із запобіжника, необхідно злегка «втопити» кнопку та встановити її в потрібне положення.

Висока міцність, надійність, простота в експлуатації, висока якість стрільби, а також порівняно невелика маса роблять модель Crosman ТТ чудовою зброєю як для стрільця-початківця, так і для досвідченіших, що вважають за найкраще витрачати мінімум часу на обслуговування пістолета.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Калібр
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 285

  • Александр Павлий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

    Пишу отзыв спустя 7 лет !!! после покупки , при бережном отношении прослужил хорошо , после лет 3-4 стала травить камера и со стороны иглы , не знаю сколько отстреляно было за это время ....может баллонов 100 . Перебрал , на резьбу наложил герметик ,поменяны прокладки. Села пружина затворной рамы за столько лет(на работу не влияет) Убойная мощность хороша . Точность радует из за длины ствола . Переделывал и на блоубэк из резинки шприца ....модернизация успешна , только газа больше уходит . Но работало , перебрал в родное состояние ,убрал блоубэк . Несмотря на мелкие нюансы пистолет ОЧЕНЬ ДОСТОЙНЫЙ . Я БЫ рекомендовал , даже если сломается - останется памятная моделька .

    Переваги:
    Сверхточный , около 100-120 выстрелов с баллона , после 80 падает мощность . Хорошая копия.
    Недоліки:
    есть но незначительные
  • Сеник Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
  • Николай Новаковский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

    Дизайн идеальный.
    Всё работает отлично спустя 20 баллонов СО2.
    Не чего не заедает, со2 не спускает.
    После 10 баллона хорошо роз стрелялся (оставляет не большие вмятины в метале).
    Спасибо Розетке пневматический пистолет - супер!)

    Переваги:
    Как настоящий, работает на УРА! Громкий.
    Недоліки:
    Нету.
Дивитися усі відгуки до товару →

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!