Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 550/220 чорний

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 550/220 чорний

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

24 800

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гвинтівка КОЗАК 550/220 — пневматика з попередньою накачуванням (Pre-Charged Пневматики або просто PCP) від української компанії ZBROIA.

Гвинтівка має компактний приклад типу булл-пап і ергономічну рукоятку з дерева. Приклад має регульовану щоку від 0 до 15 мм і гумовий тыльник з тисненим логотипом компанії-виробника.

Гвинтівка проводиться у калібр 4,5 мм (.177) і не вимагає дозволу МВС на придбання. Гвинтівка КОЗАК багатозарядна (комплектується двома магазинами), магазин розрахований на 12 кульок. Потужність гвинтівки 35 Дж, що дозволяє використовувати кулі більшої ваги ніж у класичних пружинно-поршневих гвинтівках.

Писипи пневматика (PCP) відрізняється від звичних пружинно-поршневих гвинтівок тим, що перед стрільбою гвинтівку необхідно накачати насосом або станцією. У комплекті йдуть два штуцери: різьбовий і быстроразъемный. Однієї заправки резервуара вистачить на 70 повноцінних пострілів.

Резервуар обладнаний редуктором для максимальної повторюваності кожного пострілу.

Резервуар високого тиску розроблений конструкторським бюро компанії ZBROIA спільно з науково-дослідним інститутом. Об'єм резервуара 220 см3, максимальний тиск резервуара 30 МПа, а перевірочне 45 МПа.

На дану гвинтівку встановлений стовбур власного виробництва компанії ZBROIA. Може бути, як у калібр 4,5 мм (.177), так і 5,5 мм (.22). У цій моделі передбачена різьба 1/2" UNF для установки саунд модератора. Модератор поставляється в комплекті, а при бажанні замінюється на будь-який існуючий інших виробників з відповідною різьбленням.

Взвод гвинтівки здійснюється затвором, а біля вказівного пальця правої руки розташована кнопка ручного запобіжника.

Гарантія виробника

Виробник дає 2 роки гарантії на безвідмовну роботу продукції. Виробник / країна: ZBROIA / Україна Модель: Козак 550/220 Тип пневматики: PCP Калібр: 4,5 мм Загальна довжина, мм: 920 Висота, мм: 186 Ширина, мм: 50 Довжина стовбура, мм: 550 Стовбур (характеристики): Сталевий, Нарізний

Ложа і приклад: Дерево Місткість магазину, шт: 12 Початкова швидкість, м/с: 280 ± 40 Енергія пострілу, Дж: 35 Прицільні пристосування: Відсутні Кількість пострілів при повному резервуарі: 70 шт. Гвинтівка оснащена редуктором: Так Діаметр заправного порту, мм: 6

Тип взводу: Затвор Запобіжник: Ручний Об'єм резервуару: 220 см3 Робочий тиск резервуара: 30 МПа (300 см3) Вага, кг: 3.1

Характеристики

Довжина дула
  • 550 мм
Тип зводу
Калібр
Запобіжник
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!