Гвинтівка пневматична Kral Nemesis Synthtetic PCP + НАСОС !!!

Гвинтівка пневматична Kral Nemesis Synthtetic PCP + НАСОС !!!

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 411 оцінок )

25 200

Немає в наявності

11

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kral Puncher Nemesis – компактна пневматічна гвинтівка з попередньою накачуванням (PCP) для розважальної стрільби. У гвинтівці використана популярна схема компонування основних механізмів – bullpup, при якій спусковий гачок винесений вперед і розташований перед магазином і ударним механізмом.

В залежності від моделі виробник пропонує ложі в двох варіантах – з турецького горіха і синтетичну. В обох моделях передбачена інтегрована планку Weaver/Picatinny для установки тактичної рукояті. Тактовна рукоять, яка також входити в комплект, завдяки своїй конструкції легко трансформується в сошки. На стволі є різьба для установки саундмодератора (не входить в комплект поставки).

Puncher Nemesis оснащена змінним багатозарядним магазином. Перезарядка здійснюється бічним важелем взведення, який розташований з правого боку ствольної коробки. Вбудований манометр, що дозволяє контролювати рівень тиску в подствольном резервуарі. Максимальний тиск – до 250 бар. Ствольна коробка обладнана планкою Weaver/Picatinny для установки оптичного прицілу. Ресивер виготовлений з високоякісного анодованого алюмінію.

Пневматічна гвинтівка Kral Puncher Nemesis оснащена регульованим по висоті подщечником і регульованим по довжині прикладом.

Пневматічна зброя: Гвинтівки РСР (з попередньою накачуванням) Початкова швидкість, м/с: 415 Енергія, Дж: 34.2 Об'єм резервуара см3: 500 Приклад (ложа)/ Рукоятка: Пластик Довжина загальна, см: 92 Маса: 3,65 кг Прицільні пристосування: Відсутні Кількість зарядів: 14 Кількість пострілів від однієї заправки: 98 Запобіжник: Ручний Довжина стовбура, см: 58 Комплектація: Паспорт (1), Ключ шестигранний (1), Магазин 12-ти зарядний (2), Одне-зарадяная полку (1), Кейс (1), Штуцер заправки (1) Країна походження: Туреччина

Ціну без насоса уточнюйте у менеджера.

Характеристики

Особливості
Калібр
Запобіжник
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!