Приціл Коліматорний Bsa B 1Х30

1 відгук

Код:  20099310

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл Коліматорний Bsa B 1Х30

1 відгук

Код:  20099310

Продавець:VMP

4.8/5  ( 984 оцінок )

1 068

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приціл закритого типу.
 
Свою назву такий тип прицілів отримав від використовуваного ними принципу роботи-колімації. Колімація - перетворення пучків світла, які відповідають об'єктам спостереження, паралельні промені. В одній площині з об'єктами спостереження (фокальній площині, опт.) розташовується прицільний маркер, свічення якого забезпечується працюючим світлодіодом. У коліматорних прицілів є цілий ряд переваг - можливість прицілювання двома очима (що істотно розширює поле зору і дозволяє вчасно переносити середню точку влучення). - маркер ніколи не розпливається і знаходиться на об'єкті прицілювання. -з боку цілі джерела світла не видно, що пояснюється його низькою інтенсивністю і відображенням більшої частини променів у напрямку стріляє.
 
Приціл виконаний в чорному монокорпусе, з алюмінієвого сплаву і оснащений кріпильної планкою типу "ластівчин хвіст". На корпусі під захисними кришками розташовані юстувальні гвинти відповідають за вертикальне і горизонтальне положення прицільної марки. Величезна перевага закритого корпусу - захищеність всіх компонентів і можливість використання прицілу в умовах опадів (сніг, дощ), а також більш чітке зображення прицільної марки. Светоделительная і прозора лінзи прицілу мають діаметр 30мм і виконані з високоякісного оптичного скла. Приціл оснащений трьома видами підсвічування прицільної марки з 3 рівнями яскравості. У комплекті з прицілом поставляються серветка для протирання лінз і захисні ковпачки.
 
Якісний компактний приціл який підійде для установки не тільки на пневматична або вогнепальну зброю, але і на більш екзотичне, наприклад арбалет.Наявність "козирка" на корпусі прицілу запобігатиме потраплянню атмосферних опадів, дощу і снігу, на лінзу об'єктиву і зробить використання прицілу більш комфортним.

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
  • 1
Діаметр передньої лінзи
  • 30 мм
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Додаткові характеристики
  • Тип Кріплення - Ластівчин Хвіст, Колір Прицільної Рамки - Зелений, Червоний, Синій
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергій Даньків
    Продавець: VMP

    В кредит продаєте даний товар?