Гвинтівка пневматична PCP Zbroia Хортиця Classic чорна 45m

Тип боєприпасів

Гвинтівка пневматична PCP Zbroia Хортиця Classic чорна 45m

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

9 161

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова пневматична гвинтівка PCP Сlassic «Хортиця» виробництва компанії ZBROIA, є класичним представником сучасного пневматичної зброї. Бажаючим мати у своєму арсеналі сучасну стильну PCP, поєднує в собі якість, надійність і перевірену точність.

Створювалася гвинтівка з застосуванням інноваційних конструктивних рішень, з використанням досвіду і відпрацьованих вузлів PCP КОЗАК. Всі основні деталі і вузли PCP Сlassic «Хортиця» розроблені і виготовлені безпосередньо фахівцями компанії ZBROIA. Для забезпечення надійної роботи вузлів гвинтівки застосована якісна елементна бази – пружини та ущільнювальні кільця європейських виробників, манометр WIKA.

Стовбур довжиною 330 мм має вісім нарізів і оптимальний твіст для швидкості 280-300м/с, виготовлений з європейської збройової сталі.

Інтегрований з фальшстволом компактний саундмодератор при незначному зовнішньому діаметрі (всього 22 мм) знижує звук пострілу до комфортного рівня.

Резервуар однотипний з PCP КОЗАК - робочий тиск 220 бар (мах допустиме 300 бар) і обсяг 180 см. куб., але тут варто відзначити такий факт: резервуар гвинтівки "Козак" не підійде до гвинтівки "Хортиця", з-за того, що у останньої резервуар різьбовий. Він обладнаний внутрішнім редуктором, ефективність роботи якого була істотна покращено в результаті проведених досліджень і доробок. Це дозволило збільшити кількість ефективних пострілів з однієї заправки резервуара до 60 пострілів (220 - 120 бар) і понад 105 пострілів (300 – 120 бар).

Приклад виконаний з твердих порід дерева, в класичному стилі, з використанням параметрів мисливських прикладів, має зручне ложе і виражену рукоять.

Ударно-спусковий механізм PCP Сlassic «Хортиця» швидкознімний, модульного типу. Кілька регулювальних точок дозволяють налаштувати УСМ оптимально для кожного користувача: хід спускового гачка, момент зриву і зусилля спуску. Застосування куркового ударника в УСМ дозволило істотно полегшити зусилля взводу. Тому на гвинтівці реалізований зручний затворный взвод і перезарядка – проворотом барабанного магазина. Поруч зі спусковим гачком розташований запобіжник ручного типу.

12–ти зарядний магазин PCP відкритий і легкознімний, розрахований для застосування довгих (важких) куль. Гвинтівка обладнана планкою Piсatinny для установки оптичного прицілу.

Вага гвинтівки всього 2,7 кг, довжина - 940 мм

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Загальна довжина
  • 940
Довжина дула
  • 330 мм
Особливості
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!