Ніж Morakniv Eldris Neck Knife помаранчевий (13502)

Ніж Morakniv Eldris Neck Knife помаранчевий (13502)

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

2 020

1 584

Є в наявності

3

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Morakniv Eldris зроблена таким чином, щоб завжди бути під рукою і прийти на допомогу своєму власникові, коли це необхідно. Хоча ніж має фіксоване лезо, його невеликі розміри дозволяють без проблем носити Eldris в кишені або на шиї, скориставшись паракордовим шнурком. Лезо ножа виконане з традиційного для Mora нержавіючого металу - Sandvik 12С27. Сталь зберегла свій природний сірий, оскільки відполірована Сатинування. Клинок зовсім не великий за розміром - 56 мм при товщині з боку обуха 2 мм. Кромка леза зроблена гладкою, а сам клинок завершується вістрям.

Загальна довжина ножа Eldris дорівнює 143 мм. Його рукоятка прогумована, тому вона не буде ковзати навіть в мокрих руках. Форма ручки зручна для захоплення, а додаткову надійність захоплення забезпечує рифлена поверхню, яку формує декоративна накатка на поверхні. Піхви зроблені з пластика і доповнені міцним паракордовим шнурком, який можна повісити на шию, щоб ніж завжди був поруч. Крім того, окремим аксесуаром, що додається до комплекту, є кресало. Цей набір допоможе відчувати себе набагато впевненіше під час будь-якої поїздки в ліс або в гори, адже з його допомогою можна виконати всі найбільш актуальні для перебування в польових умовах роботи.

Характеристики

Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Гарантія
  • 25 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».