Кишеньковий ніж San Ren Mu 9019 (9019SRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 83

Кишеньковий ніж San Ren Mu 9019 (9019SRM)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 716

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu 9019 відноситься до типу багатофункціональних доладних ножів. При цьому він має ряд технічних особливостей, про які варто згадати окремо.

В першу чергу впадає в очі розмір ножового клинка. Для багатьох більш звичними є моделі многофункциональников (швейцарських і не дуже) з клиночками довжиною міліметрів в 60 і товщиною десь у півтора міліметра. Щось із серії «а ще їм можна різати».

Тут же ми з деяким подивом можемо бачити клинок цілком повноцінного EDCшника. Довжина клинка 82 мм, товщина по обуху 3.1 мм, ширина клинка 28,6 мм. Спуски прямі від верхньої третини. Зведення 0,4 мм. Форма клинка – drop point. Фальшлезвие утворює агресивне, пробивна вістрі. Обробка поверхні – сатин.

Тобто, характеристики клинка цілком серйозні. В похід або на рибалку такий ніж можна брати зі спокійною душею – выдюжит. До всього іншого, цей клинок – фліппер, чого сердь «швейцарців» зазвичай не зустрінеш. Розкладається клинок швидко і без проблем (підшипники в осьовому) і закривається пружиною замку типу liner lock. Для многофункциональника все зроблено дуже надійно і серйозно. «Виксы» на такий клинок можуть лише заздрісно поглядати десь в сторонці.

До того ж сталь клинка 12С27 – відмінно зарекомендувала себе нержавійка, міцна, довго зберігає гостроту ріжучої кромки. Для невибагливого похідного многофункциональника – саме те.

Але ніж не був багатофункціональним, якщо б у нього був тільки власне ножовий клинок. Наступним номером програми у San Ren Mu 9019 виступає пила. І тут вона теж не з серії «аби було», як у багатьох інших ножів аналогічного призначення. Пила цілком повноцінна і функціональна. Їй справді можна щось відпиляти. Довжина полотна 88,4 мм, ширина 13,6 мм, товщина полотна – 1,5 мм. Пила так само надійно фіксується пружиною liner lock і, враховуючи товсту масивну рукоять, є зручним і цілком серйозним інструментом.

Так само в ножі пристутствуют: відкривачка для пляшок, стропоріз, хрестова і шлицевая викрутки, склобій.

Довжина рукояті приблизно 121 мм, ширина – 17,7 мм (що обумовлено багатофункціональністю ножа). Лайнери рукояті виконані з нержавіючої сталі, а накладки з відмінно себе зарекомендував легкого і зносостійкого полімеру G10.

На рукояті є кліпса для кріплення на кишеню, а в одному з бэкспейсеров зроблено досить солідне темлячное отвір.

Все в цьому ножі – його габарити, набір інструментів і їх розміри, загальна значимість конструкції, говорить про те, що це – похідний ніж. У місті, мабуть, він буде дещо надмірною, але от в умовах дикої природи покаже себе на всі сто. Якщо вам потрібен компактний, але по-справжньому функціональний інструмент для аутдору, San Ren Mu 9019 – гідний претендент на місце у вашій кишені або бардачку. Такі серйозні і надійні багатофункціональні складники за такою ціною зустрінеш не часто.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».