Кишеньковий ніж San Ren Mu 1005 GQ (1005GQSRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж San Ren Mu 1005 GQ (1005GQSRM)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 612

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі такого типу, як San Ren Mu 1005, зараз зазвичай відносять до спорядження для аутдору. Цей новомодний термін, при бажанні, можна вільно замінити старим добрим поняттям «туристичне спорядження».

Для носіння в місті такий ніж, все ж, дещо надмірний (хоча, звичайно, справа смаку). Але ось в поході, на рибалці або пікніку він виправдовує себе на всі сто. На користь цього свідчать і потужний клинок, і масивна, надійна рукоять, і, особливо, запобіжник, фіксуючий пружину замку і не дає ножу скластися навіть при значних навантаженнях.

Конструктивно, San Ren Mu 1005 являє собою масивний і значний складаний ніж – фліппер із замком типу liner lock.

Потужний клинок, товщиною 3,9 мм розкладається, як за допомогою плавця, так і зачепом за масивні шпеньки. У будь-якому випадку, фліп йде швидкий і плавний.

Спуски клинка прямі, високі. Сатинована поверхню спусків контрастно виділяє фактично дзеркальну різальну кромку, що закінчується невеликим чойлом, що полегшує гостріння.

На обух нанесена чіпка насічка під палець.

Клинок виготовлений із сталі 9Cr14MoV, високовуглецевої нержавійки, добре точащейся, непогано тримає гостроту ріжучої кромки, стійкою до механічного зносу. Ця сталь добре підходить для такого похідного ножа.

Рукоять сформована парою легких сталевих лайнерів, покритих товстими накладками з міцного і зносостійкого композиту G10. Поверхня накладок приємно ребриста, а сама рукоять має дивно зручну, ергономічну форму. Ніж дуже надійно лежить в руці, даруючи впевненість, що їм можна виконувати саму серйозну роботу.

З додаткових деталей на рукояті є: сталева кліпса, темлячное отвір, склобій.

Окремої згадки гідний запобіжник замикаючої пружини. Праворуч на спинці рукояті, трохи позаду осьового механізму знаходиться зубчастий повзунок. Його зміщенням можна заблокувати пружину замку і, фактично, перетворити свій складник у фікс. Це вдосконалення ще більше підвищує надійність ножа при виконанні серйозних робіт у поході або на вилазці.

І саме слово «надійність» першим приходить на розум, при близькому спілкуванні з моделлю 1005. Надійність і якість. За досить пристойною ціною. Поєднання, як не крути, дуже приємне.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 35
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».