Туристичний ніж Real Steel Bushcraft III black-3725 (BushcraftIIIblack-3725)

1 відгук Код:  205048735
Довжина клинка, мм
  • 105
Матеріал клинка

Туристичний ніж Real Steel Bushcraft III black-3725 (BushcraftIIIblack-3725)

1 відгук Код:  205048735

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 132

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Real Steel Bushcraft III Scandi – відмінний приклад ножа для бушкрафта. Він зручний, має чималий запас міцності і позбавлений різного роду надмірностей.

Дана модель має сканді гринд. Такий тип клинка вкрай популярний серед любителів відпочинку на дуже свіжому повітрі» внаслідок своєї відмінної роботи по дереву і простоті заточування.

Клинок ножа виготовлений із сталі D2. Це міцний і надійний сорт сталі, який добре зберігає свою гостроту, не ламається при навантаженнях, а також легко точиться. Єдина умова – за клинком з цієї сталі потрібно стежити. Він не любить довге перебування у воді, кислих або солоних середовищах, так як D2 не є повноцінно нержавіючої сталлю. У народі її часто називають «полунержавейкой». В іншому, якщо ніж привчає господаря до чистоти і дисципліни, це теж корисно. Слідкуйте за своєю екіпіровкою, і вона буде вам служити вірою і правдою. Високі якості стали D2 з лишком покривають цей недолік, що й зробило її однією з популярних ножових сталей в світі.

Довжина клинка Bushcraft III Scandi становить 218 мм, при товщині по обуху 3.6 мм Клинок явно створений для важкої роботи. Його кінчик також відрізняється формою, що передбачає неабияку міцність. Ребра обуха досить гострі, що робить їх зручними при використанні в якості кресала.

Рукоять ножа – фултанг, тобто, хвостовик клинка продовжується на всю довжину рукояті, що також позитивно позначається на міцності і є типовим для якісних ножів для бушкрафта. Накладки виконані із стійкого до вологи, зносу і перепадів температур полімеру G10. Рукоять досить об'ємна і добре лежить в долоні, не наминая її. Шорстка поверхня накладок забезпечує зчеплення з шкірою долоні і пальців. В наверші розташований отвір під темляк.

Так як ніж все-таки не складний і, при цьому, досить-таки важкий (185 м), так і не самий маленький (загальна довжина 218 мм, довжина клинка 105 мм), в комплекті з ним йдуть піхви з кайдекса, в яких передбачені такі корисні дрібниці, як отвір для стоку води та багатоваріантність кріплення на ремінь. Ніж сідає на своє місце з характерним клацанням і сидить там міцно. Він не випаде навіть якщо піхви перевернути і потрясти.

Real Steel володіє достатнім досвідом і можливостями, щоб випускати продукцію на рівні відомих ножових брендів, при цьому, перевершуючи їх доступності цін. Хороший ніж для бушкрафта ніколи не коштував дешево, але ножі від Real Steel дійсно оптимальні по співвідношенню ціна-якість.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Волод Побігайленко
    Продавець: Well Store

    Перенесіть у категорію "ножі з фіксованим лезом"

    Переваги:
    Геометрія і довжина
    Недоліки:
    Складується за допомогою лома

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».