Туристичний ніж San Ren Mu S-611 (S-611)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Туристичний ніж San Ren Mu S-611 (S-611)

Колір: Чорний

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 456

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu на даний момент випускає цілу лінійку компактних фіксів. Fixed S611 – один з них.

Ніж невеликий (загальна довжина 190 мм), не важкий (165 г), досить плоский. При цьому у нього досить серйозний клинок, що є головною перевагою цієї моделі. Довжина клинка 94 мм, ширина 27,3 мм, товщина по обуху 3,5 мм. Покриття – stonewash.

Сталь – 8Cr14Mov. Ця якісна китайська нержавійка, чудово стійка до корозії і дуже легко точиться до досить пристойної гостроти. Цілком резонне вибір для робочого різака середнього цінового діапазону.

Спуски клинка прямі, займають приблизно 4/5 клинка. Підводи невеликі, поліровані. Зведення приблизно 0,4 мм.

Клинок має всі дані для гарного різу. До того ж, його довжини, в більшості випадків, цілком вистачить для комфортної роботи. Якщо ж знадобиться порізати щось із зусиллям, в конструкції передбачена і така можливість: обух клинка має зворотний скіс з чіпкою насічкою, а в нижній частині клинка є упор під пальці. Це, в цілому, компенсує невелику довжину (99 мм) і уплощенность рукояті, викликані потребою полегшення і зменшення розмірів ножа при збереженні в його конструкції повноцінного клинка.

Сама рукоять конструктивно є фултангом. Накладки зроблені з G10 і міцно притягнуті до хвостовика торксами. В наверші розташоване кільце для кріплення темляка.

Ніж позиціонується, як компактний предмет з можливістю, як повсякденного носіння, так і застосування в поході або на рибалці. Габарити дозволяють застосування фікса S611, як шийного, так і поясного ножа. Йдуть в комплекті пластикові піхви легко модифікуються під обидва варіанти носіння.

В цілому, хочеться відзначити, що якість виготовлення у ножа на висоті, цілком порівнянне з західними брендами. При цьому ціна на S611 куди більш доступна. «Західника» такого ж рівня за ці гроші точно не купити.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».