Кишеньковий ніж Real Steel 3701 crusader light grey-7443 (3701-cruslightgrey-7442)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Real Steel 3701 crusader light grey-7443 (3701-cruslightgrey-7442)

Колір: Сірий

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crusader «Хрестоносець» — ніж, виконаний професійним дизайнером за замовленням бренду Real Steel. На цей раз виробник співпрацював з Якубом Визоркевичем (Jakub Wieczorkiewicz). Як зазвичай, авторський почерк пізнаваний, і ніж має багато спільних рис з моделями Element і Precision. Тут і обриси утилітарних лайнерів рукояті, і оригінальної форми шпенек, і порожнисті гвинти з великими шліцами. Але адже сталість – ознака майстерності? До того ж, ці ножі близькі по духу і дизайну, а по суті – абсолютно різні моделі.

При загальній довжині 224 мм і вазі 150 р ніж коштує буквально на кордоні між кишеньковими і похідними ножами. Ну, або якщо вам ближче модний сленг, можна сказати: «між EDC і ножами для аутдору». В іншому, в складеному стані Хрестоносець все ще досить компактний і, завдяки кліпсі, впевнено сідає на кишеню.

Значна рукоять складається з двох товстих лайнерів – сталевого і з G10. Пружина замку frame lock вирізана в сталевому лайнері. Гвинти, що скріплюють рукоять, мають, який став характерним для ножів від Якуба, вид: порожнисті осі, придатні для кріплення темляка і великі плоскі шліци, що полегшують складання-розбирання ножа.

Осьової механізм приводиться в дію плоским шпеньком оригінальної форми, виконаним з G10. Він добре підійде тим, хто вважає звичайні шпеньки незручними. Клинок має високі прямі спуски, що забезпечують йому відмінний рез. Завдяки крутому скосу обуха, клинок форми clip point має агресивне, добре кероване вістрі. Обух клинка акуратно округлений і має глибоку насічку біля обуха.
Сталь клинка 14C28N відома своєю корозійною стійкістю і тривалістю збереження гостроти ріжучої кромки. Клинок з цього матеріалу надійний, невибагливий і не складний у догляді.

Ніж упаковується в красиву брендовану коробку, додатково комплектується інструкцією і серветкою з мікрофібри.

Модель Crusader можна рекомендувати всім тим, кому потрібен великий і міцний ніж, продовжує залишатися досить компактним складником, придатним для кишенькового носіння.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 35
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».