Кишеньковий ніж San Ren Mu 9015 (9015SRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Кишеньковий ніж San Ren Mu 9015 (9015SRM)

Колір: Сірий

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 404

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu 9015 – складаний EDC фліппер із замком типу frame lock.

Ніж міцний і компактний. Клинок і рукоять виконані з нержавіючої сталі. Довжина складеного ножа – 118,6 мм, ширина - 35 мм, Довжина в розкладеному стані – 200 мм, з них на клинок – 83 мм, ширина Клинка 28 мм. Товщина обуху 3 мм.

Спуски клинка прямі, від верхньої третини з невеликими підводами. Зведення 0,4 мм. Оздоблення клинка – сатинування.

Сталь клинка – Sandvik 12C27, добре відома своєю корозійною стійкістю, міцністю і гарним збереженням гостроти ріжучої кромки за помірну ціну. Ця сталь популярна серед виробників ножів, для яких передбачається активна експлуатація.

Форма клинка і матеріал його виготовлення дають цьому ножу хорошу і довговічну резучесть.

Розкриття ножа відбувається легко і приємно, з чітким і швидким фліпом. Відбувається це, не в останню чергу, завдяки підшипників в осьовому механізмі.

Рукоять, зібрана з двох сталевих лайнерів, має колір, заявлений як «хмарний сірий». На правий лайнер нанесений візерунок кілька конструктивістського спрямування. У лівому вирізана пружина замку, яка може додатково фіксуватися спеціальними запобіжником, що не дає ножу скластися під час роботи.

Бэкспейсер виконаний з G10 і, завдяки своєму розміру, робить конструкцію рукояті фактично закритою. В ньому ж вирізане темлячное отвір.

Кліпса передбачає глибоку посадку на кишеню і може переставлятися на бік рукояті зручну для користувача.

В цілому рукоять сидить в долоні зручно і надійно.

Ніж гарний і якісно зібраний. Механіка працює без нарікань. Клинок надійний і резуч. Вага 156 грам дає відчуття реальності і серйозності речі, яку ти взяв у руку. Якщо у вас лежить душа до подібних стригим і функціональним моделям, про купівлю San Ren Mu 9015 ви точно не пошкодуєте.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».