Туристичний ніж San Ren Mu S-761-4 (S-761-4)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 97

Туристичний ніж San Ren Mu S-761-4 (S-761-4)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 404

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu S761 – швидше хороший ніж для кемпінгу і риболовлі, ніж те, що маркетологи зазвичай називають «ніж виживання» або «тактичний ніж» (щоб це назва в їх поданні не означало). Але це, скоріше, його позитивна риса, ніж навпаки.

Можна з упевненістю стверджувати, що значна частина тактичних ножів повторює долю міських позашляховиків і ніколи в житті так і не нюхають пороху». Ну а на звичайній вилазці надмасивні фікси часто просто надлишкові. Вони важкі, займають багато місця, а роботи гідною їх значного потенціалу для них так і не знаходиться.

Але ж і якогось коротуна з собою тягати багатьом теж не хочеться.

А раптом не вистачить для серйозної роботи?

І ось, в моделі S761, торгова марка San Ren Mu пропонує нам свій погляд на рішення проблеми співвідношення габаритів, ваги, практичності і серйозності зовнішнього вигляду.

З габаритами і вагою тут все просто відмінно. При загальній довжині 225 мм (довжина клинка 96 мм) ніж важить всього 139 гр. І ніякої шкоди функціональності фікса не нанесено, такі розміри можна назвати оптимальними для вирішення більшості завдань похідного ножа (в основному – робіт по кухні і облаштування табору). До того ж, S761 забезпечений зручними кайдексными піхвами. Ця риса, успадкована від выживальческих і тактичних моделей, тут теж як не можна до речі. Питанням, куди подіти ніж по закінченню роботи, можна взагалі не задаватися.

Рукоять ножа сформована парою накладок з G10, матеріалу, міцного, легкого, стійкого до вологи і перепадів температур. Поблизу навершя є темлячное отвір. Є і необхідні вирізи і упори для пальців, ніж роблять зручним і безпечним для власника при виконанні більшості повсякденних робіт. У разі роботи з великим зусиллям, краще все-таки надіти на руку рукавичку, так як в угоду полегшення конструкції рукоять зробили досить витонченою, і їй часом може не вистачити перерізу, щоб «заповнити» долоню. Але це вже діалектичний питання балансу характеристик. Та й ніж цей все-таки не про столярні роботи.

Якщо трохи заглибитися в класифікацію, можна сказати, що S761, це фіксований туристичний ніж, фултанг (тобто, сталевий хвостовик йде на всю довжину рукояті) з тантоидным клинком. Тантоиды добре відомі своєю міцністю, відмінною проникаючою здатністю при уколі, характерним потужним різом типовим для них «зубом». Наявність двох незалежних ріжучих кромок дозволяє зробити на них різну заточку і тим підвищити універсальність клинка.

Товщина обуха у S761 становить 4 мм. В районі рукояті є чіпка насічка під упор пальцем. Спуски прямі.

Сталь клинка 8Cr13MoV – одна з кращих нержавіючих сталей, що випускаються в Китаї. Так, вона не є якоюсь топової, виключної, але зате забезпечує ножу відмінну корозійну стійкість, легко точиться і правиться, і досить надійна за свої гроші.

Таким чином, можна сказати, що питання функціональності виробником також вирішено – перед нами досить-таки універсальний, невибагливий, робочий різак. Його ціна дозволить вам не тремтіти над ним і не здувати з нього порошинки. Його технічні характеристики дозволять вам впевнено виконати більшість робіт по кухні і табору, зроблять його корисним в лісі і на березі річки.

Якщо вам потрібен клинок, щоб рубати ломи і разити драконів – виберіть щось інше. І з 99-ти відсотковою ймовірністю повісьте це на стіну і ніколи не знімайте. Якщо вам потрібен надійний і функціональний похідний фікс – сміливо беріть San Ren Mu S761.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».