Туристичний ніж Real Steel Bushcraft zenith scandi-3760 (Bushzenithscandi-3760)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110

Туристичний ніж Real Steel Bushcraft zenith scandi-3760 (Bushzenithscandi-3760)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

4 680

Немає в наявності

5

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Zenith – ще один ніж із серії Bushcraft від Real Steel. Цей ніж є міцним і надійним багатофункціональним фіксом, не позбавленим, в іншому, деякою краси дизайну. В обрисах клинка та руків'я ножа виразно читаються відсилання до складникам серії S3 Puukko. Що не дивно, враховуючи, що Zenith – ще одна робота дизайнера Ostap Hel. Це, з одного боку, працює на впізнаваність бренду, а з іншого, добре просто візуально, адже Остап розробляє дуже гарні ножі.

Так як на похідний ніж покладається безліч завдань різної спрямованості, до нього виставляється ряд обов'язкових вимог, яким він повинен відповідати. Серед них такі, як: міцність, простота, практичність, стійкість до впливів середовища, тривале утримання гостроти ріжучої кромки, можливість заточування і переточування в похідних умовах. Цей ніж повинен допомогти при приготуванні їжі, при будівництві та облаштування тимчасового табору, при розведенні вогню і при виконанні багатьох інших, часто зовсім несподіваних завдань.

У конструкцію Зеніту закладені всі якості, необхідні для того, щоб цей ніж з успіхом відбувся в якості похідного.
Цей фікс має загальну довжину 230 мм, з яких 110 мм припадає на клинок, товщиною добрих 4.5 мм по обуху. При цьому Zenith FFG виконаний як фултанг, що ще більше підвищує його міцність.
Клинок ножа має гринд в стилі «сканді», що робить його надзвичайно зручним при роботі по дереву і значно полегшує гостріння. Простоті і акуратності догляду за різальною кромкою сприяє і невеликий чойл у подпальцевого упору.
Обух клинка має красиво округлу форму, у рукояті на нього нанесена насічка під великий палець. Насічка досить велика і може служити для висікання іскор з кресала.

Матеріал клинка – шведська нержавіюча сталь Sandvik 14C28N. Добре стійка до корозії, довгостроково зберігає гостроту ріжучої кромки і без особливих проблем точащаяся.

Накладки рукоятки виконані з полімеру G10, а значить, не тільки добре лежать в долоні, але і стійкий до вологи, хімічних реактивів і перепадів температур.
Незважаючи на гадану незграбність, рукоять дуже зручно лежить в руці, як при прямому, так і при зворотному хваті.
В наверші є темлячное отвір.

У комплекті з ножем йдуть кайдексные піхви з регульованою петлею.
Весь комплект упакований в красиву брендовану коробку, в яку укладаються також інструкція і серветка з мікрофібри.

Якщо вам потрібен міцний і надійний похідний ніж, який при цьому ще і виглядає красиво і сучасно — Zenith FFG явно буде вам цікавий.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 4.6
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».