Кишеньковий ніж Real Steel H7 special edition grey-7794 (H7-specialeditiongr-7794)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Real Steel H7 special edition grey-7794 (H7-specialeditiongr-7794)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 600

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Інженерна думка, яку підганяють конкуренцією, не стоїть на місці, і виробники постійно шукають способи запропонувати нам щось новеньке. Їх стараннями, звичні, начебто, речі часто набувають нові цікаві якості. Ось і ніж H7 Special Edition від бренду Real Steel тільки на перший погляд здається звичайним, добротним похідним складником із замком типу Back Lock. Але, як кажуть, головне часто ховається в непримітні з першого погляду деталях. Але про це трохи пізніше. Залишимо поки інтригу в підвішеному стані.
Для початку про ніж в цілому.

H7 Special – досить-таки значний складаний ніж. Довжина ножа – 212 мм, при довжині клинка 90 мм. Товщина клинка по обуху – 3.5 мм. Поверх сталевих лайнерів рукояті знаходяться товсті алюмінієві накладки. Завдяки їх застосуванню рукоять вийшла досить об'ємною і ухватистой, але вага ножа вдалося утримати в межах 167 грам.

Клинок розкладається за допомогою розташованих на ньому значних шпеньков. Такий легко і зручно підчепити пальцем. Осьової механізм спрацьовує без проблем. Старий добрий замок типу Back Lock безвідмовно фіксує лезо з характерним дзвінким клацанням.
Сталь клинка – 14С28N Sandvik добре відома своєю стійкістю до корозії, хорошою резучестью і міцністю. Завдяки фальшлезвию клинок типу drop point набуває майже кинжаловидную форму, а значить, проникаюча здатність його досить висока. Спуски прямі, майже від обуха, заводське зведення свідчить про можливості застосування клинка для важкої роботи.

Ніж виглядає міцним і значним, не боїться навантажень. Він таким і є.
І тут його потенціал значно посилює згадана спочатку деталь. Якщо придивитися до рукояті, то поруч з темлячным отвором можна помітити невеликий акуратний шпенек. Це перемикач запобіжника. Якщо поставити його в закрите положення, коромисло замку блокується і складник фактично перетворюється в фікс. Що робить його ще більш пристосованим до важкої роботи.

Але крім міцності і надійності, H7 Special ще і красивий. Значний клинок і так має форми приємні оку, але акуратно виконане stonewash покриття ґрунтовно посилює це враження. Його матовий сірий колір відмінно поєднується з сіро-блакитний рукояттю. Алюмінієві накладки мають ребристу структуру, яка не тільки полегшує утримання ножа, але і складається в дуже гарний візерунок, від якого часом просто важко відірвати очі.
Ніж дійсно хороший. На нього можна буквально медитувати. Але для серйозної роботи він теж безумовно згодиться!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».