Кишеньковий ніж Real Steel T109 flying shark-7821 (T109-flyingshark-7821)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 105

Кишеньковий ніж Real Steel T109 flying shark-7821 (T109-flyingshark-7821)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 704

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Real Steel T109 Flying Shark, ніж який зроблений для людей, не схильних до мініатюрних моделей. Якщо вам потрібен складник, габарити якого дозволяють йому, без всяких застережень, повноцінно справлятися з більшістю покладених на нього обов'язків, T109 – безумовно ваш вибір.

Що й сказати, Flying Shark (англ. «Летюча Акула») – рибка не найменша. Але і не надмірно велика. Загальна довжина ножа – 235 мм, довжина клинка – 103 мм, вага – 187 р.
І, найголовніше, при цьому ніж не виглядає громіздким і незграбним. Навпаки, зроблений з великим смаком і почуттям міри. Що, в принципі, не дивно, враховуючи, що це –робота дизайнера Ostap Hel, вже подарував світові кілька вельми цікавих моделей ножів.

До грамотного дизайну в T109 дуже вдало додається і висока якість матеріалів. Так і добротність складання кидається в очі навіть при поверхневому огляді. Таке враження, що будучи ножем середнього сегмента, Flying Shark має якості, які зближують його з топовими моделями. Безсумнівно, це робить її дуже привабливою і цікавою покупкою.

З точки зору класифікації, Real Steel T109 Flying Shark – складаний тактик, фліппер із замком типу frame lock і запобіжником.
Плавець у цій «акули» досить-таки значний, з глибокою насічкою, в робочому положенні клинка він утворює надійний упор під пальці. Саме розкладання клинка відбувається легко і хльостко, що пояснюється як високою якістю збірки ножа, так і наявністю підшипників в осьовому механізмі.

І без того один з найбільш надійних замків – frame lock в цьому ножі доповнено запобіжним механізмом, надійно блокуючим пружину і запобігає мимовільне складання ножа. Клавіша-повзунок знаходиться з правого боку рукояті.

Сама рукоять виконана з нержавіючої сталі 420. Значної товщини лайнери мають добре помітні вибірки на внутрішній поверхні, що робить рукоять, з одного боку, досить товстою і ухватистой, а з іншого – легкої. З ребер лайнерів зняті фаски, що не тільки прикрашає рукоять, але і робить її більш ергономічною. Ну і своєрідною «вишенькою на торті» є карбонова вставка в лівому лайнері. Зроблена вона дуже доречно і якісно, весь дизайн ножа здорово виграє від наявності цієї, здавалося б, незначної деталі.

Ще одним цікавим елементом рукояті є кліпса з G10, яка надійно фіксує ніж на кишені.
Клинок T109 має форму drop point і відрізняється цікавим, оригінальним гриндом, що для Hel'івських ножів від Real Steel вже швидше правило, ніж виняток. Спуски ножа прямі, високі, з невеликими акуратними підводами. Зведення – 0.5 мм. При цьому товщина по обуху – 3.5 мм. Насічка під великий палець має округлу форму і досить приємна на дотик.

Сталь клинка – Sandvik 14C28N добре відома міцна і невибаглива шведська нержавійка. Та й вона тримає заточку загальновизнано добре. Цей матеріал – дуже вдалий вибір для ножа, який постійно будуть носити або возити з собою.
Покриття клинка – stonewash, однаково з покриттям рукояті, що створює відчуття цілісності і завершеності дизайну ножа.

В цілому Real Steel вдалося в цій моделі домогтися того самого відчуття «береш в руки і відчуваєш – РІЧ!». Ніж виглядає надійно і красиво, він таким, по суті, і є. Ну а його ціна – це всього лише одна з багатьох переваг.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».