Кишеньковий ніж Bestech Knives Predator-BT1706A (Predator-BT1706A)

Довжина клинка, мм
  • 93
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Bestech Knives Predator-BT1706A (Predator-BT1706A)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

9 984

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Незважаючи на те, що BESTECH KNIVES – відносно молодий бренд, свої популярність і репутацію він вже завоював і здавати їх явно не збирається. Такі ножі як PREDATOR – головне тому підтвердження.

Ця топова модель популярного китайського виробника повністю слід закладеної в бренд концепції: «професійний хай-тек дизайн, висока якість збірки, сучасні високотехнологічні матеріали, виграшна на тлі західних конкурентів ціна».

Нехай клинок у формі американського танто в EDC ножах вже давно не новина, але рідко в якій моделі ця форма вписана в дизайн складника так органічно. Ніж ефектний і стрімкий, як дорогий спортивний автомобіль. Дизайнерів BESTECH KNIVES можна привітати з черговим успіхом.

Не відстає і технічний рівень виконання.
Висока якість зборки, акуратна підгонка всіх деталей, відсутність люфтів для BESTECH вже стало само собою зрозумілим. Навпаки, було б дивно, якби було інакше.

Матеріали, як зазвичай буває в топових ножах цього бренду, взяті зі списку кращих – титановий сплав 6AL4V і карбон на рукояті, плюс порошкова сталь клинка марки CPM-S35VN.
Виробник не дає і на секунду засумніватися в тому, що у вас в руках виріб дійсно преміум класу.

Для сталі CPM-S35VN характерні стійкість до ударних навантажень і здатність довгостроково зберігати гостроту заточки. Це робить її вкрай вдалим вибором для преміумного EDC ножа.
Рукоять виконана з титану, легка і міцна. Її поверхня пофарбована методом анодування, а карбонові вставки не лише додають їй краси, але і допомагають додаткового зчеплення з долонею.
Фіксуючий механізм клинка – frame lock. Пружина має підвищену стійкість до зношування тертям, завдяки наявності сталевого сухаря.

За способом вилучення клинка PREDATOR – типовий фліппер. В осьовому механізмі знаходяться керамічні підшипники, так що в робоче положення ножа наводиться швидко і без зайвих зусиль.

Клинок – типовий тантоид з високими прямими спусками і невеликими акуратними підводами. Зведення на тантоидной передній кромці зроблено дещо більшим, що допомагає у формуванні характерного масивного кінчика. Колючі здібності тантоидного вістря і особливості реза таким клинком добре відомі і в окремих рекомендацій не потребують.
Ріжуча кромка відокремлена від рукояті невеликим чойлом, що полегшує заточування ножа. Довжина клинка 93 мм при товщині по обуху в 4 мм. Площину клинка має стильні долоподобные вибірки, і прикрашена оксидований-ним покриттям.

З приємних дрібниць варто згадати низькопрофільну титанову кліпсу, цікаву конструкцію бекспейсера, позвляющую закріпити на рукояті темляк, і що йде в комплекті добротний чохол на змійці. Виробники подбали навіть про те, щоб покласти в кишеню чохла серветку з мікрофібри.

Зовні ніж дуже стильний, яскравий, агресивно-стрімкий. Подвійно приємно, що він при цьому ще і дуже зручний і добротно зібраний.
Варто визнати, що модель PREDATOR – ще одна впевнена перемога BESTECH. За всіма статтями. Включаючи і ціну.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 93
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».