Кишеньковий ніж Real Steel Megalodon titanium-9611 (Megalodontitanium-9611)

1 відгук

Код:  205048903

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Кишеньковий ніж Real Steel Megalodon titanium-9611 (Megalodontitanium-9611)

1 відгук

Код:  205048903

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

7 592

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Своїми обрисами Megalodon дійсно нагадує акулу, що робить його дизайн нестандартним і незабутнім. Образи перегукуються вкрай органічно, адже риба має форму тіла, що дозволяє їй «різати» товщу морських вод, тому такі плавні хижі обриси ножу не чужі і навіть корисні.

За фактом, Megalodon 2017 – топового якості складник-фліппер з замком frame lock. Акулоподобный клинок ножа виготовлений із сталі M390, що випускається австрійською компанією Bohler-Uddeholm. Завдяки особливостям хімічного складу, для цієї сталі характерні висока зносостійкість і опірність корозії. Клинки з неї відрізняються чудовою здатністю до резу і тривалістю підтримки гостроти леза.

Довжина клинка 100 мм при ширині по обуху 3.5 мм. Спуски прямі від самого верху, з маленькими акуратними підводами. Ріжуча кромка закінчується невеликим чойлом, сприяє акуратності заточування. На клинку вказано прізвище дизайнера – «Carson H». Відразу хочеться обмовитися, що це не відомий Кіт Карсон, а Карсон Хуанг – його китайський «однофамілець». Але це теж досить непоганий ножовий дизайнер, з креслярського столу якого вже зійшло деяке число вельми вдалих моделей.

Ну і так як це ніж з преміум сегменту, його рукоять виготовлена, природно, з титану. Матеріал цей, звичайно, недешевий, зате дуже міцний, легкий і стійкий до корозії. Загалом, враховуючи ще і відмінна якість збірки, при належному догляді ніж явно буде претендувати на визначення «йому немає зносу».

Рукоять відкритого типу. Один з лайнерів додатково полегшений всередині «скелетними» вибірками. Титанова пружина замку має оригінальну хвилеподібну форму, вона дуже зручна завдяки доречно розташованої вибірці та посилений сталевим сухарем, підвищує її зносостійкість буквально в рази. Одна з бонок в наверші має отвір, що дозволяє закріпити в ній темляк. Кліпса має низький профіль і не наминає руку. Фліп у ножа просто шикарний, підшипник в осьовому робить свою справу безвідмовно.

Megalodon 2017 – легкий, дуже красивий ніж з чудовою здатністю до резу. Так, цей ніж не дешевий, і інакше і бути не може. Але все ж, бренд Real Steel, завдяки своїй ціновій політиці, зробив авторський твір техдизайна доступним набагато більшому числу потенційних покупців, ніж це було раніше. Тепер такий ніж просто може коштувати своїх грошей. І це приємна новина для багатьох.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Наумов
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Отдельная благодарность сотрудникам магазина: предоставили исчерпывающую консультацию, быстро организовали доставку, помогли разобраться с нюансами.

    Переваги:
    Нож отличного качества: удобная рукоятка из титанового сплава, лезвие - крутая порошковая сталь М390. Заточен, как бритва. Сертификат с серийным номером.
    Недоліки:
    Не обнаружил

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».