Кишеньковий ніж Real Steel G5 metamorph mk II soft-7837 (G5-metamorphsoft-7837)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Real Steel G5 metamorph mk II soft-7837 (G5-metamorphsoft-7837)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 080

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Metamorph Mk II – продовження дизайнерських ідей, вкладених у першу модель з такою ж назвою. Автор концепції та вигляду ножа – Остап Хел, дав своєму дітищу назва фантастичної істоти, здатного змінювати свій зовнішній вигляд. Так як мова йде про надкомпактному доладному ножі, можна сказати, що прізвисько «Перевертиш» тут цілком доречно.

У складеному вигляді Метаморф являє собою дуже компактний і легкий предмет, легко закріплюється на кишені сталевий кліпсою. Компактності ножа сприяють такі особливості його конструкції, як вузька, майже невагома рукоять і наявність торцевого фліппера. В «стані спокою» Метаморф фактично не має виступаючих частин і деталей.
І тут починається та сама «магія». Ніж немов зникає, абсолютно перестаючи нагадувати про себе. Про його існування можна навіть забути, до моменту поки він не знадобиться.

Це вкрай корисне якість для, так званого, джентльменського EDC ножа.
До всього іншого, дизайн Метаморфа дійсно цікавий і по-справжньому оригінальний.

Як вже говорилося, рукоять, досить вузька і легка. Але, тим не менш, вона надійно лежить в долоні, чому сприяють насічки по всій довжині накладок. Ще одним примітним фактом є те, що, незважаючи на компактність дизайну це – liner lock. Обидва сталевих лайнера вкрай акуратно «втоплені» в вибірки на накладках і фактично непомітні, якщо не почати вишукувати їх поглядом спеціально.
Пружина замку має насічки під палець і досить зручна в зверненні.
Оригінальної конструкції бэкспейсер дозволяє закріпити на рукояті темляк.

Клинок ножа вузький і, для такого мініатюрного складення, відносно довгий (90 мм !), близький до стилетообразному. Виготовлений з нержавіючої сталі 14С28N. Має прямі спуски майже від обуха, з невеликими, акуратними підводами.
Колючі властивості такого клинка отменны. Він може відмінно розпорювати, проколювати. Їм зручно підчепити що-небудь. Втім, завдяки геометрії, ріже він теж непогано.
На обуху ножа є досить рельєфна і цеплючая насічка під палець.

Осьової механізм працює швидко і без перешкод, що досягається високою якістю збірки ножа.

Ніж дійсно дуже легкий і компактний. Якщо вам потрібен EDCшник, який буде максимально необтяжливий і, при цьому, зручний і функціональний – Metamorph Mk II цілком серйозно може претендувати на роль вашого фаворита.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 17
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».