Туристичний ніж San Ren Mu S-615-1 (S-615-1)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Туристичний ніж San Ren Mu S-615-1 (S-615-1)

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 196

Немає в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лінійка компактних фіксованих шейников/поясников від San Ren Mu досить-таки різноманітна. Виробник намагається догодити різним смакам і перевагам. Так що наявність в цій лінійці свого керамбита (і, насправді, не одного), в принципі, не дивно.

Ножі такого типу все ще залишаються у нас певною екзотикою. Більшість знайоме з ними більше фільмів і комп'ютерних ігор, ніж практично. San Ren Mu S615 – непоганий спосіб звести перше реальне знайомство з цим презанятным типом ножів. Крім задоволення цікавості і поповнення колекції, такий ніж, в принципі, може знайти практичне застосування. Варто нагадати, що ножі з рекурвой використовували не тільки на Суматрі. Широко застосовувалися такі ножі, наприклад, на вітрильному флоті. І якщо в наш час число людей, яким потрібно різати парусину і прядив'яні канати, зникаюче мало, то ось з проводами і кабелями справу мають багато, а вже про розтин коробок, упаковок можна взагалі не говорити. Клинок S615, завдяки своїй формі, з такою роботою впорається на відмінно.

Чисто технічно, керамбит S615 являє собою компактний (приблизно 180 мм довжини) фікс вагою всього 83 р. Загальну концепцію санренмовских «шейников» можна озвучити як «мінімум розміру, максимум клинка». Збережено це співвідношення і в даній моделі. Рукоятка ножа у досить маленька, але сам ніж надійно фіксується в долоні завдяки характерному для керамбитов кільцю під палець. Яке тут, правда, «переїхало» з навершя у район гарди.

Як би те ні було, фіксується в руці ніж досить надійно, і щоб впустити його, потрібно ще постаратися.

Сама рукоять – полегшений, майже скелетный, фултанг з накладками з шорсткого чіпкого G10. В районі навершя є темлячное півкільце.

Клинок S615, при довжині в 83 мм, має характерну «керамбитовскую» рекурву, високі прямі спуски і невеликі, акуратні, поліровані підводи. Зведення приблизно 0,4. Товщина обуху 3 мм. Є досить велика насічка для упору пальцем.

Сталь 8Cr14Mov – якісна і надійна нержавійка, цілком доречна в міському ножі середнього цінового діапазону.

Ріже кромкою і розпорює вістрям клинок легко і впевнено.

Покриття клинка – stonewash.

Якість збірки і обробки ножа, як зазвичай у San Ren Mu – висока.

Ціна – помірна.

У комплекті з ножем йдуть універсальні піхви придатні як для шийного, так і для поясного носіння. У шийному варіанті ніж у піхвах залишається плоским і компактним, легко пірнає під одяг. При кріпленні на пояс, регульована кліпса дозволяє підібрати зручний саме для вас кут кріплення.

В цілому, будучи фіксом і керамбитом з досить пристойним клинком, цей ніж не перестає бути зручним для недемонстративного, міського носіння. У цьому, мабуть, і полягає основна ідея, вкладена виробником в його конструкцію.

Якщо вам цікаві керамбиты. Або якщо ви хочете спробувати – що це таке, цей добротно зібраний, компактний, придатний для повсякденного носіння екзотичний резачок може цілком гідно відповісти на багато ваші запити

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».