Кишеньковий ніж Real Steel E571 black stonewashed-7132 (E571-blstonewashed-7132)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Кишеньковий ніж Real Steel E571 black stonewashed-7132 (E571-blstonewashed-7132)

Колір: Чорний

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 716

Немає в наявності

6

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

По-справжньому красиві речі найчастіше прості і позбавлені надмірностей. Справжня елегантність не потребує підпорах прикрас. При цьому, людьми зі смаком, такі речі зчитуються з першого погляду.

Саме тому, EDCшник Real Stell E571, з'явившись в 2015 році, відразу ж потрапив у фокус уваги профільних інтернет-ресурсів. Багатьом здалося несподіваним, що складник, розроблений в Китаї, китайським ж дизайнером (Liang Gang), може виглядати так стильно і буквально аристократично. Модель E571 явно задумана як джентльменський ніж і, треба сказати, до строгому діловому костюму його витримана лаконічність підійде просто ідеально.

Не відстає від дизайну і рівень виконання. Якість збірки просто ідеальне. Всі деталі чітко підігнані, все симетрично (включаючи підводи), осьової механізм, завдяки підшипників, працює як годинник.

Клинок E571 за своєю формою слід «ідеальної» концепції «клин в профіль, клин в перерізі, клин по обуху». Виготовлений він з шведської нержавіючої сталі Sandvik 14C28N, добре зберігає гостроту ріжучої кромки, досить стійкою до корозії. Твердість стали, згідно з табличними даними – 58-60 HRC.

Рукоять ножа зроблена з нержавіючої сталі 3Cr13 і має Stonewash покриття, таке ж як у клинка. Це єдність колірного рішення є сильним дизайнерським ходом.

З додаткових цікавих елементів можна відзначити вдало розташовану насічку під палець на обуху, шайбу-фіксатор клинка, надійно замикаючу пружину замку frame lock в робочому положенні, глибоку скелетну кліпсу та оригінальну бонку з отвором під темляк в наверші.

Так як E571 – фліппер, великий плавник у розкладеному стані утворює фактично міні-гарду, що, поєднуючись з дещо «пістолетною» формою рукояті, робить прямий хват ножа майже «спортивно-фехтовальным», значно підвищуючи ергономіку і керованість ножа. В іншому, зворотним хватом ніж лежить в руці не менш комфортно. Видно, що над цим питанням попрацювали свідомо і серйозно.

Єдиний тип людей, яким цей вкрай приємний ножик може не підійти в плані зручності – власники дуже великих долонь. При загальній довжині в 192 мм рукоять становить, десь 107 мм і є дуже компактною. Всім іншим ніж E571 можна сміливо рекомендувати. Елітний по дизайну і якості, він дуже демократичний в ціні. Це не вдале поєднання якостей?

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».