Кишеньковий ніж Real Steel H6-S1 fruit green-7775 (H6-S1fruitgreen-7775)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Кишеньковий ніж Real Steel H6-S1 fruit green-7775 (H6-S1fruitgreen-7775)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 664

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Характерні форми ножа Realsteel H6-S1 можуть нагадати про добре відомих ножах від зовсім інших, не китайських виробників. Тим цікавіше детальніше розглянути його технічні особливості і, звичайно ж, порівняти цифри на цінниках.

Так, на перший погляд H6-S1 – цілком типовий сучасний складаний EDCшник, дуже схожий, наприклад, на роботи американських ножеделов. Але насправді, в цьому ножі вистачає своїх, досить оригінальних рішень, що дозволяють вільно говорити про його самобутності. Так, наприклад, рукоять ножа складається з двох лайнерів – сталевого і композитного (з G10).

У даній версії ножа композитний лайнер має яскравий, життєрадісний колір, позначений виробником, як fruit green. Ніж з такою помітною рукояттю буде важко втратити, і це його незаперечний плюс.

В сталевому лайнері вирізана товста пружина замку frame lock. Пружина фіксується повзунком-запобіжником, значно підвищує надійність і безпеку цього ножа. Можна не боятися, що клинок в самий невідповідний момент «надумає» закритися і пошкодити руку власника.

Шпеньки, розташовані з двох сторін клинка, дозволяють легко розкрити ножа однією рукою. Все одно, правою або лівою. До речі, шпеньки закріплені на гвинтах-торксах, а значить, при бажанні, їх можна зняти або замінити на інші.

Довжина клинка – 86 мм, товщина – 3 мм Спуски прямі, і, на відміну від більшості інших моделей цієї лінійки, йдуть від обуха, що забезпечує ножу чудовий рез. Кінчик клинка гострий і міцний. Сталь 14C28N не тільки не боїться корозії, але і відмінно зберігає гостроту ріжучої кромки.

На обуху ножа є зворотний скіс з чіпкою насічкою. Така конструкція клинка добре відома тим, що дозволяє надати великим пальцем значний тиск на обух, ніж посилити рез.

З додаткових зручностей у H6-S1 є: сталева кліпса для кріплення ножа на кишені і отвір під темляк в оригінальній порожнистої бонке.

Продається ніж в красивій брендованої коробці, в комплекті з серветкою з мікрофібри та ілюстрованою інструкцією.

Що до ціни, то вона значно нижче, ніж на брендові західні аналоги. При тому, що якість матеріалів і збірки у ножа гідні усіляких похвал. Поки H6-S1 ще є у продажу ви можете легко переконатися в цьому самі.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».