Туристичний ніж San Ren Mu 7130 FUF-SF (7130FUF-SF)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 70

Туристичний ніж San Ren Mu 7130 FUF-SF (7130FUF-SF)

Колір: Сірий

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

728

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu 7130 FUF-SF є першою моделлю з фіксованим клинком, яку стала випускати ця торгова марка.

Але це той самий випадок, коли перший млинець вдався. Ніж дуже харизматичний. Його примітний дизайн є логічним продовженням його технічних характеристик. Багато моделей від San Ren Mu фактично є прямим і чітким відповіддю на якусь поставлене завдання. В даному випадку виконано завдання розробити надлегкий і компактний нескладною ніж з високою функціональністю і самобутнім, дизайном, що запам'ятовується.

Інженери San Ren Mu взяли типовий фікс, і викинули з його конструкції все зайве, залишивши головне – здатність добре різати. Проста рукоять цього ножа фактично є хвостовиком його клинка. Вона виконана за скелетному принципом. Впадають в очі великі круглі отвори не тільки значно полегшують всю конструкцію в цілому, але і надають ножу приємний, незабутній вигляд. При таких мініатюрних розмірах не забута і ергономіка – є і вибірка та упор під пальці. Маленький ножик лежить в долоні дивно комфортно.

Клинок ножа довжиною 70 мм виконаний у вигляді плавного drop point з прямими спусками в клин, з акуратними, фактично дзеркальними підводами. При цьому його товщина по обуху 3,2 мм. Сталь з якої виготовлений San Ren Mu 7130 – 8Сr14MoV, добротна нержавійка, приблизний аналог AUS-8. Міцна, стійка до корозії, без проблем точиться до хороших показників гостроти. Ножик надійний і просто відмінно ріже. Звичайно, довжини клинка в 70 мм часом може не вистачати. Але тут, як мовиться «або-або». Всі наші недоліки-продовження наших достоїнств. Головне, що при такій компактності, це – дуже легкий, зручний, добре ріжучий фікс.

У комплекті з ножем йдуть піхви з регульованою поясний кліпсою і ланцюжок. Тобто, ніж можна носити і на шиї і на ремені, за бажанням. У шийному варіанті кліпса знімається, піхви стають плоскими і мало не невагомими. Кліпса дозволяє регулювати кут кріплення піхов до пояса. Досить натиснути невеликий сталевий язичок, отжимающий фіксатор, і провернути кріплення в потрібне положення.

Хвалити San Ren Mu 7130 можна довго. Адже крім переваг технічного характеру, цей ножик має якоїсь прихованої привабливістю, якої взагалі-то зазвичай не чекаєш від простої утилітарної речі. Але що є, то є – ніж дуже приємно розглядати і тримати в руках. А що ще в ньому приємно, так це його ціна. При такій якості вона, що називається, приємно дивує

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».