Кишеньковий ніж Real Steel S3 Puukko flipp sky purp-9522 (S3-puflippskypurp-9522)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Кишеньковий ніж Real Steel S3 Puukko flipp sky purp-9522 (S3-puflippskypurp-9522)

Колір: Чорний

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

6 240

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Puukko – добре відомий тип фінських ножів. Власне, клинок S3 Puukko 9522, як раз, імітує цю популярну форму.

Незважаючи на свою назву, S3, все-таки не фінка, а цілком сучасний EDC складник. Автор концепції та вигляду цього оригінального і гарного ножа – польський дизайнер Остап Хел, чиї роботи для Real Steel вже непогано відомі в певних колах.

Отже, Real Steel S3 Puukko 9522 – ультрасучасна переробка образу традиційного фінського ножа, зроблена поляком для китайського бренду. І продається по всьому світу.
Справжнє дитя прогресу і глобалізації.

З точки зору ножовий класифікації це – складаний ніж з замком типу frame lock і торцевим флиппером.

Клинок ножа виготовлений з мартенситною хромистої порошкової сталі преміум-класу Böhler M390, що застосовується при виготовленні клинків ножів вищої категорії. Ця сталь відмінно чинить опір корозії, чудово зберігає гостроту заточки, має високу міцність і стійкість до ударних навантажень.

Полегшені плашки рукояті виконані з титанового сплаву TC4 і скріплені всього в двох точках – в осьовому механізмі клинка, і в торці, значного розміру бонкой, годить, до всього іншого, для кріплення темляка. Незважаючи на це, рукоять являє собою досить жорстку і міцну конструкцію. Ні люфтів, ні перекосів не спостерігається. Осьової механізм працює, як швейцарський годинник – безвідмовно. Цьому значно сприяють керамічні підшипники.

Дизайн у S3 Puukko вийшов навіть візуально легкий і лаконічний. Такий ніж не соромно витягти навіть із кишені ділового костюма, не кажучи вже про джинсах або міському рюкзаку. Обриси ножа, вкрай вдало доповнюються анодованим покриттям його поверхонь. Поєднання стриманих сіро-синіх тонів виконана з великим художнім смаком і надають дизайну ножа відчуття сучасної респектабельності.

Це ножа-аристократ, ніж-джентльмен. Але, воістину, джентльмен 21-го століття. Це не просто практичний і надійний інструмент, він може стати солідним і стильним елементом іміджу. При цьому, ніякої переплати за дизайн не потрібно, це виріб Real Steel просто коштує своїх грошей, не більше і не менше.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».