Кишеньковий ніж San Ren Mu 9002 (9002SRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87

Кишеньковий ніж San Ren Mu 9002 (9002SRM)

Колір: Чорний

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 404

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дивлячись на ніж San Ren Mu 9002, легко помітити велику зовнішню схожість з моделлю 9001 від того ж виробника. Насправді, обидві моделі володіють однаковими клинками. Але ось в іншому починаються суттєві відмінності.

Варто почати з того, що модель 9002 є флиппером з замком системи frame lock. І, як часто буває, саме цей замок і задає безліч інших характерних рис ножа. «Фрейми» давно мають стійку армію шанувальників не тільки завдяки своїй простоті і виняткової надійності, багатьох людей такі ножі залучають і з естетичного боку.

На додаток додамо, що 9002 дійсно гарний. Оригінальної форми тантоидный клинок переходить у витончену рукоять відкритого типу, зібрану з сталевого і полімерного (G10) лайнерів. Пружина замку, вирізана в сталевому лайнері і має надійний запобіжник, не дає ножу скластися під час роботи. У навершя знаходиться оригінальної форми порожниста бонка, придатна для закріплення темляка.

Завдяки своїй конструкції, ніж легкий і без проблем «живе» на кишені, тримаючись за його зріз міцною кліпсою.

Осьової механізм не вимагає надання великих зусиль на фліппер, спрацьовує легко і невимушено. На додаток до плавника на клинку є пара шпеньков, що дають альтернативний варіант розкриття ножа.

Клинок – тантоид з вкрай цікавим гриндом. Основна ріжуча кромка – довга і пряма, з увігнутими спусками і невеликими підводами. Зведення десь в межах 0,4 мм. Характерна для тантоидов друга ріжуча кромка, яка йде від вістря, має прямі спуски і дещо більша зведення, забезпечуючи тим самим додаткову міцність і проникаючу здатність легендарному тантоидному вістря. Видно, що виробник постарався забезпечити клинку деяку універсальність, здатність як до хорошого резу, так і відмінну здатність колоти і протикати.

Сталь клинка 12С27 – добре відома шведська нержавійка, з оптимальними показниками міцності та стійкості до механічного зносу. Ця сталь добре зберігає гостроту ріжучої кромки, а тому відмінно підходить для ножів щоденного застосування.

San Ren Mu 9002 – дуже харизматичний і надійний ніж. Купуючи його, ви, за невелику за мірками сучасного ринку ціну, обзаводитеся вірним супутником і корисним інструментом, який ненав'язливо буде супроводжувати вас кожен день, перебуваючи у стані постійної готовності.

Готовність бути корисним.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».