Кишеньковий ніж Real Steel Archangel-7251 (Archangel-7251)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Кишеньковий ніж Real Steel Archangel-7251 (Archangel-7251)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 132

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Archangel – ніж, розроблений за замовленням Real Steel Knives відомим дизайнером Чадом Лос Баносом.
Цей EDC фліппер має досить помітною і такою, що запам'ятовується зовнішністю.

В першу чергу, звертає на себе увагу форма клинка. Це так званий trailing point, характерний для традиційних східних ножів. Добре відомо, що клинки такої форми відмінно підходили для різного роду мирних занять типу оброблення риби і зняття шкур. Але не можна не визнати, що в наш час, в місті, такий клинок буде виглядати зухвало і навіть зухвало. Ви явно зверніть на себе увагу оточуючих, якщо будете користуватися таким ножем. Так і в колекції він явно буде претендувати на одне з чільних місць.

Довжина ножа в розкритому стані становить 226 мм, в складеному – 127 мм, довжина клинка – 99 мм, товщина по обуху – 3.5 мм. Спуски прямі, від самого верху.
Матеріал клинка – «полунержавеющая» сталь D2, яка завдяки своїй міцності і резучести давно і міцно завоювала свою репутацію однієї з найбільш популярних ножових сталей.

Наступним об'єктом уваги явно повинна стати рукоять. Форма її досить-таки незвичайна. Але дизайнер не дарма зробив на ній така кількість різних вирізів. Він прагнув домогтися того, щоб рукоятка була зручна для людей з долонями різних форм і розмірів при різних хватах. Схоже, він домігся свого – рукоять Архангела досить ергономічна.

Конструктивно вона зібрана з двох сталевих лайнерів, один з яких несе пружину замку типу liner lock. Лайнери мають полегшують вирізи, які зменшують загальну вагу ножа. Накладки чорного кольору виконані з шорсткого текстурованого полімеру G10. Так само – буквально хрестоматійного матеріалу для ножових рукоятей. Міцність, легкість, стійкість до вологи та хімічно агресивних речовин – ось не повний перелік позитивних рис цього полімеру.

Рукоять, незважаючи на ергономічність, досить плоска. Завдяки глибокій дротяною кліпсі, складений ніж буквально пірнає в кишеню і фактично зникає в ньому, стає буквально невидимий і невідчутний.
При цьому, вага ножа – не більше 130 грам.

На рукояті є темлячное отвір.
Кліпса легко переставляється, полегшуючи застосування ножа, як правою, так і лівою рукою.

Це перо архангельське – дійсно оригінальний, що запам'ятовується ніж. При цьому, легкий, зручний і надійний. Якщо вам хочеться EDCшник дійсно не позбавлений індивідуальності, ніж, по якому вас, можливо, будуть згадувати і дізнаватися, то Archangel – ваш ніж. Ваш і більш нічий. Бо щось подібне в наших краях зустрінеш нечасто.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 31
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».