Кишеньковий ніж Real Steel Havran-9441 (Havran-9441)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92

Кишеньковий ніж Real Steel Havran-9441 (Havran-9441)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

8 216

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасні китайські виробники якісних ножів взялися за конкурентну боротьбу з відомими брендами всерйоз. З тих пір, як торгові марки з Піднебесної обзавелися сучасними виробничими лініями, що представляються ними ножі стабільно зрівнялися як з, як мінімум, середнім світовим рівнем, а то стали підніматися і на сходинку вище.
Так як, в наш час тотальної конкуренції всіх з усіма, дизайн та асортимент продукції відіграють не малу роль, у китайців увійшло в норму співпрацювати з професійними технічними дизайнерами. Це допомогло їм розробити цілий ряд досить оригінальних моделей.

Ось і Havran («ворон») є результатом такої співпраці між Real Steel і дизайнером Іваном Брагинцем (Ivan Braginets).
Стверджується, що на етапі проектування основними ідеями були: «створити ніж максимально простої геометрії» і «використовувати більше прямих ліній». Автор навмисно видаляв з дизайну все зайве. Ніж, одержаний в результаті, володіє тією простотою, якої може досягти тільки справжній майстер в результаті великої праці. В якості твору технічного дизайну Хавран просто чудовий.

Ніж відрізняється елегантним лаконізмом ліній і надійністю конструкції. Хижий дзьоб клинка і міцна, зручна під різні хвати рукоять, набувають надзвичайну естетичну і функціональну синергію, результатом якої є чудово збалансований, оптимальний за своїми характеристиками EDC ніж.

Розкривається ніж з допомогою плавця-фліппера, або подпальцевого отвори на клинку – «очі ворона». Керамічні підшипники в осьовому механізмі забезпечують чудову механіку відкривання ножа.

Сталь клинка S35VN – зносостійка, міцна, стійко зберігає гостроту ріжучої кромки. Особливості складу легуючих присадок і технологія виробництва забезпечують цією стали просто виняткові експлуатаційні характеристики. Правда, на жаль, виключають її застосування в дешевих ножах.

С рукоятью всё как в сказке: «было у ворона два крыла, одно титановое, а второе из карбона». В том смысле, что лайнеры рукояти изготовлены из разных материалов. Один – из стильного чёрного карбона, второй – титановый. В титановом лайнере прорезана пружина замка типа frame lock. Истиранию титана пружины о сталь клинка успешно препятствует стальной сухарь.
Также замок снабжён предохранителем, предотвращающим складывание клинка во время работы.

Ніж можна сміливо рекомендувати любителям дійсно оригінальних EDC ножів високої якості. До того ж, при топовому рівні виконання і преміумних матеріалах в конструкції, ціна на Ворона в рази нижче, ніж на аналоги від західних брендів.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 29
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».