Кишеньковий ніж San Ren Mu 1158 (1158SRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж San Ren Mu 1158 (1158SRM)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 404

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Асортимент ножів від San Ren Mu на даний момент вже досить великий, щоб кожен міг знайти щось для себе. San Ren Mu 1158 – симпатичний EDC складник, який, безумовно, знайде свого покупця. Адже окрім акуратного харизматичного зовнішнього виду у цього ножа є кілька технічних особливостей, які роблять його особливо цікавим.

Клинок ножа має оригінальний гринд і виконаний зі сталі марки 8Cr13Mov.

Ця нержавіюча сталь своїх якостях мало поступається японської AUS-8, будучи при цьому набагато дешевше. Вона прекрасно збалансована за показниками міцності та стійкості до навантажень і є однією з популярних ножових сталей для ножів середнього цінового діапазону.

Довжина клинка – 97 мм. Форма – дроп пойнт з високими прямими спусками і маленькими підводами. Зведення приблизно 0,5 мм Клинок резучий. Його проникаюча здатність при уколі також висока. Зворотний скіс обуха з чіпкою насічкою значно підвищує ефективність роботи.

Розкладається ніж за допомогою шпенька на правій стороні клинка. Інших пристосувань для відкриття не передбачено. Так вони тут і не потрібні, ніж і так розкривається без проблем. В осьовому механізмі з кожної сторони розташоване по дві шайби (з латуні і тефлону). Так що противники підшипників можуть придивитися до цього ножу особливо уважно.

Замикається клинок замком системи liner lock

Рукоять складається з пари сталевих, максимально полегшених лайнерів, покритих накладками з G10. C правого боку знаходиться повзунок простого і надійного запобіжника, яким можна зафіксувати пружину замку і не дати ножу скластися під час якої особливо важкої роботи.

На цій же дощечці знаходиться і кліпса, надійно фіксує ніж на кишені.

Ніж виготовлений з якісних сучасних матеріалів, добротно зібраний і чисто конструктивно створювався таким, щоб забезпечити максимальну надійність при збереженні легкості конструкції. Ну а цілком прийнятна ціна при такій якості, це ще один аргумент за те, щоб надовго прописати San Ren Mu 1158 на своїй кишені.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».