Кишеньковий ніж Real Steel H6 plus-7788 (H6-plus-7788)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Real Steel H6 plus-7788 (H6-plus-7788)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 028

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Real Steel H6 Plus – міцний і зручний EDC складник. Рання, класична модель Н6 мала увігнуті спуски. На прохання споживачів і шанувальників торгової марки, Real Steel випустила варіант ножа з клинком, що мають прямі спуски. Саме ця модель, перша подібна в лінійці, придбала приставку «плюс» у своїй назві. В іншому цей ніж повторив перевірену вдалу конструкцію попередника.

Real Steel H6 Plus є компактним, міцним складником з замком системи frame lock. В осьовому механізмі знаходяться бронзові і тефлонові шайби. Клинок легко відкривається однією рукою за допомогою шпеньков, розташованих з двох сторін. Спуски прямі від верхньої третини. Завдяки фальшлезвию клинок має красиву стрімку форму і має непоганий проникаючою здатністю. Обух має зворотний скіс з чіпкою насічкою, що дозволяє значно збільшити тиск на клинок і посилити рез. Сталь клинка – шведська нержавійка 14C28N не боїться корозії і відмінно зберігає гостроту ріжучої кромки. Ніж, виготовлений з такої сталі, живучий і невибагливий.

Рукоять ножа складається з двох лайнерів – сталевого і полімерного з G10.
Пружина замку, вирізана в сталевому лайнері і фіксується запобіжником, що не дає клинку закритися і пошкодити руку власника. Фактично, ніж за допомогою цього пристосування, тимчасово перетворюється в фіксований.

Ніж практичний, міцний і зручний в обігу. Real Steel черговий раз доводить, що Китай остаточно перетворився на країну, володіє самими сучасними високотехнологічними виробництвами, здатними випускати продукцію світового рівня за набагато нижчими, ніж у старих західних брендів цінами. Робити вибір на користь нових китайських нових брендів в наш час стало дійсно вигідно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».