Кишеньковий ніж San Ren Mu 1006 GB (1006GBSRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж San Ren Mu 1006 GB (1006GBSRM)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 080

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

1007 – ніж з так званої 10-ї серії ножів від торгової марки San Ren Mu. Багато в чому він подібний до іншої моделі з цієї лінійки – 1005.

1006 – масивний і значний ніж, підходить швидше для походів, рибалок і вилазок, ніж для міста. Повна довжина роженном стані – 212 мм, довжина леза – 90 мм при товщині обуха в 3,9 мм, вага – 180 р. Все в цьому ножі говорить про те, що він створювався для серйозної роботи в умовах близьких до польових».

З точки зору класифікації ножових видів 1006 – фліппер із замком типу liner lock. Досить цікавою та корисною деталлю конструкції є запобіжник, фіксуючий пружину замку і не дає ножу скластися навіть при значних навантаженнях. Повзунок, розташований на спинці рукояті при зміщенні блокує пружину замку і фактично перетворює складаний ніж в фікс. Таке усоврешенствование ще більше підвищує надійність ножа при виконанні серйозних робіт.

Для розкладання клинка служать два стандартних методу: за допомогою плавця-фліппера, і за допомогою пари шпеньков на клинку. Сам процес розкладання швидкий і безвідмовний.

Клинок сатинований дроп пойнт з розвиненим лезом, з високими прямими спусками, ріжуча кромка відполірована до дзеркального блиску. Невеликий чойл значно полегшує гостріння.

Матеріал клинка сталь 14С28N Sandvik добре відома своєю корозійною стійкістю, простотою заточування, тривалістю утримання гостроти ріжучої кромки. Ця нержавійка відмінно підходить для витривалого похідного ножа.

Рукоять ножа товста, приємно ергономічна і ухватистая. В основі її лежить пара полегшених сталевих лайнерів, покритих товстими рифленими накладками з полімеру G10. Цей матеріал добре відомий своєю міцністю, легкістю, хімічної і вологостійкістю, відмінною стійкістю до перепадів температур.

Також рукоять має сталевий кліпсою, темлячным отвертстием і склобою.

Ніж виглядає красиво і переконливо. Коли береш його в руки, він дарує приємне відчуття впевненості, яке допомагає впоратися з будь-яким завданням. Таке відчуття дорогого коштує. А ось ціна самого ножа, досить помірна. При такій якості, дешевше знайти буде важко.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 36
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».