Кишеньковий ніж Real Steel H7 snow leopard satin-7795 (H7-snowleopsatin-7795)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Real Steel H7 snow leopard satin-7795 (H7-snowleopsatin-7795)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 236

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

H7 Snow Leopard від Real Steel – ніж, зроблений з явною оглядкою на іменитих західних конкурентів. З одним важливим «але» – незначно поступаючись їм у якості, він у два-три рази дешевше.
І, при цьому, є ножем більш ніж гідної якості.

Так, сталь 14C28N, яка пішла на виготовлення його клинка, не є матеріалом преміум класу. Але це все ще якісна і надійна нержавіюча сталь, відома своєю міцністю, легкістю в заточенню й цілком пристойною тривалістю збереження гостроти ріжучої кромки. Якщо потрібний ніж, яким можна просто працювати, використовувати за призначенням, а не демонструвати по святах друзям і родичам, після чого в страху здувати сіли на лезо порошинки – H7 Snow Leopard, той самий варіант.

Цей ніж підійде людям практичним і чужим снобізму, розуміючим, що позамежні показники стають причиною позамежних цін. І справа не в пікових показників окремих характеристик, а в оптимальному їх співвідношенні. Так от, співвідношення «ціна-якість-практичність» в цьому ножі фактично оптимальне.
Та й виглядає H7 Snow Leopard цілком гідно і переконливо.

Технічно, H7 Snow Leopard (англ. — сніговий барс) значний і добротний складаний ніж з замком Multex-Alpha lock.
Multex-Alpha lock – модифікація системи Backlock, обладнана фіксатором, що дозволяє заблокувати коромисло замку, і перетворити складаний ніж в фіксований. Перемикач блокуючого механізму виконаний у вигляді акуратного невеликого шпенька, що знаходиться поблизу темлячного отвори з лівої сторони рукояті.

Довжина ножа 212 мм при довжині клинка 90 мм і загальній масі 173 р. Клинок форми drop point має високі прямі спуски. На обуху поблизу рукояті нанесена чіпка насічка під великий палець. Пара великих шпеньков полегшує розкриття ножа.

Рукоять має достатню товщину і зручна при різних хватах. Матеріал накладок – G10 приємно шорсткуватий, не ковзає в руці. Цей полімерний матеріал добре відомий своєю міцністю, волого - і хімічну стійкість.
На рукояті є сталева кліпса темлячное отвір.

Так, погодимося, H7 Snow Leopard — це погана іграшка для хвалька з інтернету. Зате як саме ножа для справи він дуже зручний, практичний, надійний, придатний для вирішення широкого спектру завдань. Вам вирішувати, що для вас важливіше.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».