Кишеньковий ніж San Ren Mu 9003 (9008SRM)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Кишеньковий ніж San Ren Mu 9003 (9008SRM)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 404

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Торгова марка San Ren Mu на ринку вже не перший рік. За час свого існування бренд встиг завоювати репутацію виробника якісних ножів за доступною ціною.

Модель San Ren Mu SRM 9008 являє собою сучасний складаний ніж-фліппер з замком системи frame lock. Цікавою особливістю конструкції замку є наявність запобіжника, що не дозволяє ножу мимоволі закритися під час роботи.

Так само звертає на себе увагу наявність в осьовому механізмі керамічних підшипників, які забезпечують плавність і легкість розкриття ножа.

Клинок виготовляється з нержавіючої сталі Sandvik 12C27, відомої не тільки своєю корозійною стійкістю, але і високою міцністю і хорошими ріжучими властивостями.

Рукоять із сталі марки 420 стійка до іржавіння, міцна і не боїться ударів і падінь.

Клинок має гарне поєднання сатинованих і stone wash поверхонь і виглядає ефектно і привабливо. Завдяки фальшлезвию він має чітко спрямоване вперед, зручне для уколу вістрі. Спуски клинка прямі від верхньої третини, з дуже невеликими акуратними підводами. Насічка на обуху велика і не ріже палець при значних зусиллях.

З додаткових елементів варто відзначити низькопрофільну сталеву кліпсу та склобій.

San Ren Mu SRM 9008 має простий, але при цьому сучасний привабливий дизайн. Він міцний і стійкий до впливів середовища. Цей якісний та зручний складаний ніж відмінно підходить для того, щоб купити його для постійного щоденного носіння і використання.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».