Туристичний ніж San Ren Mu S-635 (S-635)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Туристичний ніж San Ren Mu S-635 (S-635)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 184

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

San Ren Mu S635 – значний керамбит в тактичному стилі. Все в його зовнішності налаштовує на серйозний лад, говорить про те, що цей ніж – не іграшка. Конструкція S635 не містить і натяку на компроміси. Всі полноразмерно, надійно, міцно.

Довжина ножа – 214 мм, довжина клинка – 73,4 мм (при цьому слід враховувати значний вигин леза), вага - 198 р. Рукоять – фултанг зі сталевим хвостовиком товщиною в 5 мм по всій довжині. Масивні накладки з G10 наздоганяють цю товщину до 14,5 мм Рукоять впевнено заповнює руку, а її ергономічна форма, доповнена характерним для керамбитов кільцем на наверші, робить хват ножа не просто надійним, а фактично непорушним.

Пятимиллиметровой товщини хвостовик переходить у не менш масивний по обуху клинок. Ближче до середини обуха починається фальшлезвие, тут його товщина складає вже 2,5 мм, що покликане збільшити проникаючу здатність клинка. І все ж, мало який ніж може похвалитися таким масивним міцним вістрям.

Спуски у S635 десь від верхньої третини. Підводи виконані дуже акуратно і відшліфовані до блиску, що виглядає на тлі чорного покриття клинка досить-таки красиво.

Рекурва у цього кермабита дуже помітна, цілком у дусі класичних зразків.

Розпорювати і перерізати цей клинок буде, що називається «тільки в шлях».

Сталь - 14C28N Sandvik з заявленої твердістю в 57HRC. Загальновідомими якостями 14C28N є відмінна корозійна стійкість і тривалість утримання гостроти ріжучої кромки. Це зробило ще широко розповсюдженим матеріалом для виготовлення якісних ножів середнього цінового діапазону.

Якість зборки, обробки на висоті. Фаски зняті, спинка хвостовика красиво закруглений, насічки під пальці акуратні і в міру чіпкі, накладки міцно притягнуті торксами, гринд клинка красивий і симетричний.

У комплекті з керамбитом йдуть піхви з пластику, придатні, як шийного, так і поясним носіння.

Ніж просто-таки проситься на екран чергового бойовика. Хоча і в колекції він буде не менш доречний.

І, до речі, враховуючи чудовий дизайн і висока якість збірки, ціна на такий серйозний ніж більш ніж демократична. А це вже хороший привід для вибору в якості чергової покупки саме San Ren Mu.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 40
Товщина клинка, мм
  • 4.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».