Пневматичний пістолет Gletcher UZM Mini Uzi Blowback Міні Узд автоматичний вогонь блоубэк 100 м/с

1 відгук

Код:  20779651

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher UZM Mini Uzi Blowback Міні Узд автоматичний вогонь блоубэк 100 м/с

1 відгук

Код:  20779651

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

4 999

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • У пневматичному пістолеті-кулеметі Gletcher UZM довжиною 600 мм (360 мм в складеному стані) і вагою 2,2 кг, як і в оригінальному вогнепальну аналогу, реалізований режим автоматичної стрільби чергами.
  • Зброю обладнано блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок. Затворна затримка (зупинка затвора в задньому положенні по закінченню боєприпасу) в цій моделі не передбачена.
  • Пістолет виготовлений повністю з металу.
  • Перший постріл можна зробити, попередньо вручну взведя курок (попереднє зведення). Самовзвод в цій моделі не передбачено.
  • Початкова швидкість кулі становить 100 м/с.
  • Місткість магазину 24 сталевих кульки.
  • Зброя забезпечено складним прикладом.
  • Пістолет є точною пневматичної версією автомата Uzi.
  • Gletcher UZM відноситься до серії Gletcher Precision - елітні версії цього виробника, виготовлені з абсолютною точністю повторення оригіналу і увагою до кожної деталі.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Пневматичний автомат Gletcher UZM - верх досконалості цього виробника в усіх аспектах. Зброя, виготовлена повністю з металу, дуже складно відрізнити від справжнього бойового аналога, настільки ретельно відтворені всі деталі. Автентичність вражає! Навіть за вагою і габаритами, навіть за неповного розбирання дотримана абсолютна схожість.

Навіть є проріз під штик-ніж, як і в оригіналу.

Крім зовнішнього вигляду, цей зразок також успадкував у вогнепальної автомата спроможність стрільби чергами. Скорострільність становить 900 пострілів в хвилину, тим не менш, зброю в режимі автоматичного вогню міцно утримується в руках без особливої віддачі і підкидань, не в останню чергу завдяки упору прикладом у плече.

У складеному положенні приклад можна утримувати лівою рукою для додаткової надійності.

Завдяки системі Blowback цю модель потрібно буде зводити тільки при першому пострілі. Для цього необхідно вручну потягнути на себе спеціальну рукоятку, розташовану у верхній частині затвора. Рукоятка, розташована між цілком і мушкою, має проріз, щоб не заважати прицілюванню.

При подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично.

З лівого боку пістолета розташований важіль перемикання вогню, має три положення: A - автоматичний вогонь, R - одиночний, S - на запобіжнику.

Крім ручного запобіжника, Gletcher UZM розпорядженні автоматичним запобіжником. Це кнопка в задній частині рукоятки. Коли стрілець рукою стискає рукоять, запобіжник вимикається. При відпусканні рукояті стрільба блокується.

Магазин витягується натисненням на кнопку в лівій нижній частині рукоятки.

Відсік для балона СО2 знаходиться в нижній частині магазину. Балон підтискається шестигранним ключем, який входить в комплект.

Ще одна з численних переваг цього зразка - регульовані прицільні пристосування. Виробник оснастив зброю перекидним диоптрическим цілком і регульованою по висоті мушкою.

Про прототипі

Пістолет-кулемет Узд був створений Узиэлем (звідси назва) Галем в 1949 році в Ізраїлі, і був прийнятий на озброєння в збройні сили Ізраїлю в 1951 році. Досить поширена на сьогодні конструкція, при якій затвор "набігає" на казенну частину стовбура, тоді була в новинку, а ця технологія дозволила значно скоротити довжину зброї при збереженні маси затвора.

При виготовленні більшості сталевих деталей цього зразка застосовувався метод сталевий штампування. На корпусі розташовувалися спеціальні западини для утримання піску від попадання всередину, що було актуально в умовах піщаних бур Ізраїлю. Конструкція вийшла простою, надійною і дешевою у виробництві, а зброяр Узиэль Галь став знаменитий на весь світ.

Узд за свою історію зазнав ряду удосконалень і модифікацій, варто відзначити, що Mini Uzi досі перебуває на озброєнні.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Ключ для регулювання мушки
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Калібр
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр Фам
    Продавець: Альфаско

    Можно ли на него достать удленитель ствола в виде глушителя?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!