Пневматична гвинтівка Hatsan 87QE Vortex газова пружина перелом стовбура 305 м/с

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan 87QE Vortex газова пружина перелом стовбура 305 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

6 486

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі
  • Пневматична гвинтівка Hatsan 87QE довжиною 1132 мм і вагою 3,35 кг відрізняється вбудованим саундмодератором (пристроєм, який знижує звук при покиданні кулею каналу ствола, і паралельно позитивно впливає на купчастість стрільби, знижує знос ствола і знос всієї гвинтівки), а також регульованою по висоті щоки приклада.
  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці (словом Vortex в назві моделі Hatsan позначає наявність газової пружини), має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші.
  • Виробник оснастив гвинтівку системами SAS (поглинання вібрацій) і Quattro Trigger (новий механізм курковий з можливістю регулювання узвозу).
  • Приклад обладнана регульованою по висоті щокою, при цьому регулювання проводиться без допомоги яких-небудь інструментів, а звичайним обертанням регулювального колеса під щокою.
  • Для комфорту прицілювання мушка і прицільна планка оснащені кольоровими фиберо-гласовыми нитками, що дозволяє вести вогонь в умовах поганої освітленості.
  • Щоб гвинтівка не вислизнула з рук в відповідальний момент, виробник вмонтував в ложу гумові вставки з насічками.
  • На гвинтівці є автоматичний запобіжник, який блокує спусковий гачок при зведенні гвинтівки щоб уникнути випадкових пострілів.
  • Нарізний ствол з високоякісної збройової сталі забезпечує високу купчастість стрільби.
  • Є основа ластівчин хвіст для установки оптичного прицілу (в комплект не входить).

Пневматична гвинтівка Hatsan Vortex 87QE прекрасно підійде любителям тихого стрільби. Оснащена вбудованим у кожух стовбура саундмодератором і газовою пружиною, що відрізняється більш низьким шумом у порівнянні із звичайною, гвинтівка дозволяє вести стрілянину, не потурбувавши оточуючих людей.

"Переглянув багато відгуків перед тим як купити гвинтівку, і Hatsan мав найвищі оцінки, - пише покупець у своєму відгуку. - Я хотів купити щось тихе, щоб практикувати прицільну стрільбу на задньому дворі, не растревожив сусідів, в той же час не за ціною звичайного зброї. Ця гвинтівка повністю виправдала надії. Після установки і регулювання прицілу я зміг потрапляти в пятидесятицентовую монету з відстані 35-40 ярдів! Ніяких нарікань. Єдиний мінус - гвинтівка досить важка, так що майте на увазі, якщо плануєте вирушити з нею в ліс... У цілому відмінною продукт. Точний і потужний."

Для кращої ергономіки висота щоки на прикладі будь-якої миті може бути виставлена спеціальним регулювальним гвинтом, немає необхідності застосовувати для цього викрутку або інший інструмент.

Про бренд

Бренд Hatsan зарекомендував себе як виробник надійного зброї, не тільки пневматичної. Виробничі потужності розташовані в Туреччині. Це самий відомий турецький виробник з 1976 року. Заводи виконують повний цикл виробництва, як металевих складових, так і дерев'яних частин гвинтівок. В цілому вироби цього бренду позиціонуються як вигідне придбання за співвідношенням ціна/якість, бюджетний варіант зброї, який при адекватному зверненні прослужить довгі роки. Виробник використовує у виробництві більш дешеві матеріали порівняно з конкурентами, але якість збірки, зовнішній вигляд і функціональність компенсують цей недолік. Асортимент марки Hatsan охоплює весь модельний ряд пневматики - від однозарядних переломок до потужних гвинтівок попередньої накачування.

Комплектація
  • Гвинтівка
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Тип боєприпасів
Джерело енергії
Загальна довжина
  • 1132
Довжина дула
  • 270 мм
Особливості
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!