Пневматичний пістолет Crosman C-TT Тульський Токарев ТТ газобалонних CO2 122 м/с

8 відгуків

Код:  20779891

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman C-TT Тульський Токарев ТТ газобалонних CO2 122 м/с

8 відгуків

Код:  20779891

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 999

Немає в наявності

67

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 197 мм, вага 0,98 кг
  • Є можливість зведення як самовзводом, так і вручну (попереднє зведення).
  • Пістолет C-TT обладнаний рухомою затворною рамою з затворною затримкою (не плутати з Blowback).
  • Початкова швидкість кулі 122 м/с.
  • Місткість магазина 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 100 пострілів (дані приблизні).
  • Пістолет є пневматичної версією радянського ТТ (Тульський Токарев).
  • Гарантія становить 3 місяці.

Особливим достоїнством пістолета Crosman C-TT є система зведення. Ударно-спусковий механізм влаштований таким чином, що курок зводиться сам при натисканні на спусковий гачок, це дозволяє вести скорострільний вогонь. Такий механізм подвійної дії (одним натисканням на спуск виконується дві дії: взвод і постріл) застосовується в більшості пневматичних пістолетів, і він додатково робить спуск тугіше. Але в цій моделі курок також можна звести вручну (попереднє зведення), тоді натискати на спусковий гачок буде легше, що збільшить точність пострілу. Крім точності, попереднє зведення допоможе стріляти тим, у кого не вистачає сил натиснути на тугий спуск.

Як і оригінальна вогнепальна модель, пневматична версія ТТ також відрізняється конструктивною простотою та надійністю.

Користувачі хвалять відчуття реальної зброї в руках, при цьому пістолет показує відмінну потужність і точність стрільби.

Пістолет не обладнаний системою Blowback, при пострілі затвор залишається нерухомим, однак затворнуя раму можна звести і поставити на затворну затримку. Таким чином, поставити курок на попереднє зведення можна не тільки пальцем, але і пересмикуванням затвора.

Для вилучення магазину на рукоятці є спеціальна кнопка, натиснувши на яку магазин випадає вниз в руку стрілка, що дозволяє швидко перезарядити зброю.

З правого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

Про прототип

Перші випробування пістолета ТТ, сконструйованого під керівництвом Ф. В. Токарєва на Тульському збройовому заводі, відбулися влітку 1930 року. Під час цих випробувань пістолет Токарєва продемонстрував відмінні балістику і точність стрільби.

Необхідність у створенні пістолета виникла у зв'язку з наявністю недоліків буквально у всіх існуючих на той момент зразках іноземної зброї. Вони були або дуже малопотужними, або споряджалися патронами, що не мали зупиняючої дії, або, навпаки, занадто великогабаритними і важкими, як, наприклад, знаменитий Кольт 1911, при всіх його перевагах. Інші моделі не мали належної скорострільності або ефективності стрільби. Прекрасна в той час у всіх відносинах модель Parabellum P08, здавалося б, була позбавлена недоліків, але теж не підходила черз  високу вартість виробництва.

Зброя Токарєва поєднала в собі кращі якості передової на той час інженерної думки. Пістолет вийшов простим в обігу і використанні, перевершив інші зразки за масогабаритними характеристиками. При тривалому веденні вогню також показав високу надійність. Одним з найбільших достоїнств пістолета була простота його виробництва.

Вдала конструкція дозволила пістолету отримати велике поширення в усьому світі завдяки поєднанню таких якостей як мала вартість, надійність і простота. Особливу повагу у стрільців викликає використання потужного патрона 7,62х25 ТТ, що володіє дуже високою, для пістолетного патрона, пробивною дією кулі і відмінними балістичними якостями. У ряді країн ТТ був модифікований. Найдосконалішою модифікацією вважається угорська Т-58.

З 1950-х років ТТ був поступово витіснений прийнятим на озброєння напівавтоматичним пістолетом Макарова.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Затворна рама
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!