Пневматична гвинтівка Hatsan 130 перелом ствола 380 м/с Хатсан 130

1 відгук

Код:  20779975

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan 130 перелом ствола 380 м/с Хатсан 130

1 відгук

Код:  20779975

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

10 150

Є в наявності

18

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка Hatsan 130 довжиною 1280 мм і вагою 4,46 кг переломного типу належить класу Super Magnum.
  • Гвинтівка має вражаючу потужність і дальність пострілу, комфортом при триманні гвинтівки в руках, а також відмінним зовнішнім виглядом.
  • Завдяки оригінальній пружині гвинтівка вистрілює початкова швидкість 380 м/с. Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а з встановленої на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де з-за особливостей законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає в комплект як додаткову).
  • Виробник оснастив гвинтівку системами SAS (поглинання вібрацій) і Quattro Trigger (новий механізм курковий з можливістю регулювання узвозу).
  • Ергономічна ложа дозволяє зручно і надійно утримувати гвинтівку опорною рукою.
  • Приклад відрізняє модель 130 від всіх аналогічних гвинтівок 125-ї серії. Виробник оснастив гвинтівку регульованою по висоті щокою і пістолетною рукояткою з анатомічним вирізом під великий палець. Приклад дозволяє використовувати гвинтівку як правшам, так і лівшам. Гумовий потиличник, виконаний з міцної гуми, ефективно знижує віддачу, а також дозволяє регулювати довжину ствола за рахунок додаткових накладок (три накладки входять в комплект).
  • Для комфорту прицілювання мушка і прицільна планка оснащені кольоровими фіберо-гласовими нитками, що дозволяє вести вогонь навіть в умовах поганої освітленості.
  • Ствол обладнаний надульником, гасить віддачу і підкидання ствола вгору при стрільбі.
  • На гвинтівці є як ручний запобіжник, так і автоматичний, блокує спусковий гачок при зведенні гвинтівки щоб уникнути випадкових пострілів.
  • Комбо-планка для кріплення оптики (в комплект не входить) підтримує два стандарти - ластівчин хвіст (11 мм) і Weaver (22 мм).
  • Нарізний ствол з високоякісної збройової сталі забезпечує високу купчастість стрільби.

Модель 130 від аналогічних гвинтівок 125-ї серії оригінальним прикладом і масо-габаритними характеристиками.

Модель mod 130 вважається однією з найпотужніших пружинно-поршневих гвинтівок на ринку, в деяких країнах вона заборонена. Гвинтівка досить велика і важка. Вага становить 4.36 кг, довжина 1280 мм. Ці параметри цілком порівнянні з параметрами вогнепальної зброї, тому вже зовнішній вигляд гвинтівки викликає повагу.

Ствол виконаний з якісної збройової сталі і має довжину 415 мм. Є пластиковий надульник, який крім гасіння потужної віддачі використовується для полегшення заряджання. Ложа і приклад виготовлені з ударостійкого пластику.

Про бренд

Бренд Hatsan зарекомендував себе як виробник надійної зброї, не тільки пневматичної. Виробничі потужності розташовані в Туреччині. Це самий відомий турецький виробник з 1976 року. Заводи виконують повний цикл виробництва, як металевих складових, так і дерев'яних частин гвинтівок. В цілому вироби цього бренду позиціонуються як вигідне придбання за співвідношенням ціна/якість, бюджетний варіант зброї, який при адекватному використанні прослужить довгі роки. Виробник використовує у виробництві більш дешеві матеріали порівняно з конкурентами, але якість збірки, зовнішній вигляд і функціональність компенсують цей недолік. Асортимент марки Hatsan охоплює весь модельний ряд пневматики - від однозарядних переломок до потужних гвинтівок попереднього накачування.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Накладки приклада 3 шт
  • Інструкція
  • Упаковка
  • Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а з встановленої на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де з-за особливостей законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає в комплект як додаткову).

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1280
Довжина дула
  • 415 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олег
    Продавець: Альфаско

    здравствуйте,здесь пружина или газовая пружина?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!