Пневматичний пістолет Gletcher PM Пістолет Макарова ПМ газобалонний CO2 120 м/с

2 відгуки

Код:  20780089

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher PM Пістолет Макарова ПМ газобалонний CO2 120 м/с

2 відгуки

Код:  20780089

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

1 770

Немає в наявності

67

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 160 мм, вага 0.7 кг
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість магазина 18 сталевих кульки.
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Пістолет є точною пневматичної версією пістолета Макарова (ПМ).
  • Гарантія становить 18 місяців.

Перш за все ця модель вражає великою кількістю позитивних відгуків в інтернеті. Відзначають і точність і купчастість пістолета, але, насамперед, ті, хто користується ним близько року, хвалять безвідмовність роботи.

Gletcher PM є точною версією пістолета Макарова, включаючи габарити і вага.

Користувачі хвалять відчуття реального зброї в руках, при цьому пістолет показує відмінні точність і купчастість стрільби. а витрата газу спостерігається економний.

З лівого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

Як і у оригінального ПМ на лівій стороні рукоятки Глетчера знаходиться антабка для ремінця.

 

Про прототипі

Модель є версією всесвітньо відомого пістолета Макарова (ПМ), поставленого на озброєння Радянської армії в 1951 році, і вже більше 60 років не сходить зі сцени" світового пистолетостроения. Примітно, що поява пістолета Макарова витіснило з радянських збройних сил пістолети ТТ (Тульський Токарєв) і АПС (автоматичний пістолет Стєчкіна), а також револьвер системи Нагана, знятий з виробництва після Другої світової війни, але ще повсюдно використовувався, настільки розробка Миколи Макарова ідеально відповідала вимогам, що пред'являються до особистого зброї.

Пістолет Макарова без всякого перебільшення можна назвати одним з найвідоміших зразків стрілецької зброї в світі. Пістолет відомий у багатьох країнах світу як дуже надійний і простий в експлуатації зброю ближнього бою, а в 1994 році він увійшов до списку десяти кращих кишенькових пістолетів минулого століття, складений американським журналом Guns Magazine. Деякі вчені стверджують, що серед пістолетів у своєму класі його можна порівняти з автоматом Калашникова серед автоматів.

Пістолет Макарова відрізняється досить широким спектром використання. По-перше, як статусне зброю офіцера, по-друге, як зброю правоохоронних органів, по-третє, як зброю прихованого носіння для спецпідрозділів. За рахунок простоти складання і експлуатації, а також як найбільш боєздатне зброю, яке практично ніколи не дає осічку і не підводить в бою, пістолет користується абсолютною довірою спецнази і Збройних сил.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції. Детальніше про бренд можна прочитати тут.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Slava Mayurchenko
    Продавець: Альфаско

    В этой модели есть blowback

  • Дмитрий Побережный
    Продавець: Альфаско

    Возможно ли заказать ремкомплект к нему?

    (резинки) +балоны с СО2?
    Какова стоимость?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!