Пневматичний пістолет Gletcher SW MP Smith & Wesson M&P40 Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher SW MP Smith & Wesson M&P40 Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

2 279

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм), корпус, а також деякі деталі механізму, виконані з якісного пластика. Довжина 195 мм, вага 1,073 кг.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість магазину 19 сталевих кульок.
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Під стовбуром розташована планка Picatinny/Weaver для установки аксесуарів.
  • Пістолет є точною пневматичної версією пістолета M&P40 від компанії Smit & Wesson.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Ця модель є пневматичної версією поліцейського пістолета M&P40 одного з найвідоміших у світі виробників зброї Smith & Wesson.

Ударно-спусковий механізм SW MP подвійної дії, стрільба можлива тільки самовзводом, попередній взвод не передбачено.

Важіль запобіжника зручно розміщений на правій стороні корпусу. Його можна легко переміщати з допомогою вказівного пальця.

Планка Picatinny/Weaver дозволяє прикріплювати до пістолета тактичний ліхтар або лазерний целеуказатель.

Магазин пістолета повнорозмірний і закріплюється прихованим поджимным гвинтом.

З достоїнств пістолета власники відзначають хорошу точність і потужність, достатню для плинкинга (стрільби по банках, пляшках).

Про прототипі

Пістолет M&P40 (Military and Police 40, що можна перевести як для армії і поліції калібру 40) виробляється американською компанією Smith & Wesson з 2005 року, і за час, що минув експортувався на всі без винятку континенти. І не дивно, адже револьвери і пістолети цього виробника, історія якого бере початок з 1852 року, стали еталоном озброєння поліції та військ у всьому світі, не кажучи про популярність серед спортивних стрільців.

Використання новітніх полімерних технологій та досягнень у сфері проектування, виробництва, економічності та ергономіки роблять пістолети з полімерними рамами інструментами екстра класу. Один з них - M&P40, практичний пістолет з полімерної рамою. Модель сконструйована насамперед з огляду на такі вимоги: постійна боєготовність і безпеку в обігу, високий зупиняючий ефект куль, точність стрільби, вогнева міць і надійність, а також невеликі габарити, мала вага, відсутність виступаючих деталей та гострих кутів, простота в обігу. Такие пистолеты выполняют простую функцию защиты своего владельца, будь то солдаты и офицеры, полицейские или рядовые граждане.

О бренде

В 2008 году американская компания SMG начала производство пистолетов класса премиум под брендом Gletcher. Спустя немного лет Глетчер завоевал сердца и души энтузиастов по всему миру. И не удивительно, ведь он изначально задумывался как создание возможности владеть и применять оружие тем стрелкам, которые в силу культурных или законодательных причин не имеют возможности приобрести огнестрельное оружие.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ підтискної
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Тип зводу
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!