Пневматичний пістолет Gletcher SS 2202 Sig Sauer SP2022 Зіг Зауер газобалонний CO2 130 м/с

1 відгук

Код:  20780143

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher SS 2202 Sig Sauer SP2022 Зіг Зауер газобалонний CO2 130 м/с

1 відгук

Код:  20780143

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

2 279

Немає в наявності

16

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм), корпус, а також деякі деталі механізму, виконані з якісного пластика. Довжина 190 мм, вага 0,75 кг.
  • SS 2202 видає один з найвищих показників початкова швидкість кулі, серед СО2 пістолетів - 130 м/с.
  • Місткість магазину 21 сталева кулька.
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Під стовбуром розташована планка Picatinny/Weaver для установки аксесуарів.
  • Пістолет є пневматичної версією пістолета Sig Sauer SP2022.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Пістолет Gletcher SS 2202 - популярна модель для любителів плинкинга (стрільби по банках, пляшках). Пістолет і показує хорошу потужність стрільби при початковій швидкості 130 м/с. Результати тестів при стрільбі із встановленим балоном, наведені на одному відомому сайті пневматичної зброї, свідчать: сили боєприпасу вистачає, щоб з 10-ти метрів пробити скляну пляшку з-під шампанського наскрізь, також пробиває лист гіпсокартону товщиною в 6.5 мм і лист оргаліту товщиною в 3 мм Від листа нержавіючої сталі кулька відскакує, але залишає вм'ятини; застряє у фанерному аркуші.

Ударно-спусковий механізм SS 2202 подвійної дії, стрільба можлива тільки самовзводом, попередній взвод не передбачений, псевдокурок виконує лише декоративну функцію.

Ручний запобіжник пістолета розташований з лівої сторони зброї над кнопкою вилучення магазину.

Планка Picatinny/Weaver дозволяє прикріплювати до пістолета тактичний ліхтар або лазерний целеуказатель.

Пістолет оснащений повнорозмірним магазином, який закріплюється прихованим поджимным гвинтом.

Також можна відзначити білу крапку на мушці, поліпшуючу зручність прицілювання.

Глетчер SS 2202 є пневматичної версією пістолета SP2022 компанії Sig Sauer. У назві моделі помилки немає, справа в тому, що виробники пневматичних аналогів, і в тому числі Глетчер, не можуть називати модель так само, як називається оригінал, навіть маючи ліцензію на відтворення версії, тому, наприклад, Беретта називається BRT, Наган - NGT і так далі. У нашому випадку використана перестановка цифр.

Про прототипі

Компанія SIG, або Schweizerische Industrie Gesellschaft (Швейцарське промислове суспільство - ньому.) була заснована в 1853 році (перша назва була Schweizerische Waggon Fabrik, швейцарський вагонний завод, але в 1860 році з отриманням першого військового контракту, компанія перейменовується в SIG) і виконувала замовлення швейцарського федерального міністерства оборони на постачання гвинтівок. В середині ХХ століття Швейцарія приймає нові закони, спрямовані на підтримання нейтралітету і суттєво обмежують експорт зброї швейцарськими компаніями. У зв'язку з тим, що сам по собі швейцарський ринок зброї занадто малий, щоб виробництво складних систем озброєння було економічно виправданим, тим більше що сама швейцарська армія потребувала простому нескладному зброю, компанії довелося шукати собі закордонного виробника. Такий партнер був знайдений в особі німецької фірми J. P. Sauer & Sohn, на потужностях якого SIG стала випускати розроблені нею конструкції і безперешкодно експортувати їх в інші країни. Так, в 1970 році народилася марка зброї SIG-Sauer.

Пістолет Sig Sauer SP2022 був поставлений на озброєння французької поліції та прикордонних військ у 2003 році. Обсяг поставок склав 250 тисяч екземплярів, що стало найбільшою заявкою на пістолети з часів Другої світової війни і стало головною причиною популярності цієї моделі. SP2022 відрізняється чудовим поєднанням безпеки, надійності роботи, точності стрільби, простоти і зручності у використанні, вогневої мощі і великого службового ресурсу, при цьому маючи цілком доступну вартість.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ підтискної
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Тип зводу
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олег Варавенко
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско
    Недоліки:
    Выпадают шарики с магазина в полость корпуса, в остальном норм

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!