Ніж складаний Intertool 164 мм (HT-0593)

1 відгук Код:  208547137
Матеріал клинка

Ніж складаний Intertool 164 мм (HT-0593)

1 відгук Код:  208547137

Продавець:FTC-GROUP

4.8/5  ( 678 оцінок )

159

Немає в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж цієї моделі відрізняється легкістю за рахунок скелетного типу рукоятки. Ідеально збалансований, їм можна навіть кидати! Наявність пластикових вставок робить його ще і комфортним – рукоятка не врізається в долоню і не вислизає в непотрібний момент. Отвори під темляк і кліпси роблять можливим носити ніж при собі кожен день і в похідних умовах – надійно кріпитися на поясі або спорядженні.

Замок Liner lock дозволить ножу закритися в несподіваний момент, а фіксатор легко відсувається великим пальцем у бік. Симетричні шпеньки (подпальцевые упори на лезі) дозволяють комфортно працювати і правшам і лівшам. Ця модель – відмінне рішення для повсякденних клопотів і туризму. Не залишить байдужим жодного мисливця або рибалки, а також великого любителя пікніків!

Особливості:

  • Загартована не истирающая сталь 3Cr13 служить довше звичайних металів для ножів;
  • Надійний замок Liner lock збереже в цілісності всі ваші пальці;
  • Стильна рукоять скелетного типу забезпечує ідеальне балансування ножа і не врізається в долоню при роботі.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
  • Пластик
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Гапич
    Відгук від покупця. Продавець: FTC-GROUP

    Дуже добрий інструмент для того хто шукає недорогий функціональний ніж з нормальної сталі для щоденного використання на усі випадки.

    Переваги:
    Скоба кріплення за карман вище обрізу ножа, тому ніж ніколи не вивалюється і його не видно. Розвинутий штіфт відкривання на лезі - не треба ламати нігті.
    Недоліки:
    Для своєї цінової группи недоліків можна казати нема.)

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».