Ніж складаний Intertool 165 мм (HT-0590)

1 відгук Код:  208547185
Матеріал клинка

Ніж складаний Intertool 165 мм (HT-0590)

1 відгук Код:  208547185

Продавець:FTC-GROUP

4.8/5  ( 678 оцінок )

259

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клинок в цій моделі виконаний з якісної стираємого сталі, тепер не потрібно точити ніж перед кожним використанням. Має професійну заводську заточку! Рукоятка сталева, облицьована накладками з сучасного матеріалу – деревини . Виробляється на основі цінного дерева, шляхом запікання смоли в його порах. Не схильна до впливу вологи, хімічно нейтральна, не вбирає запахи на відміну від деревини і пластика.

Ніж важкий, приємний на дотик і не ковзає в руці. Завдяки стильному і ергономічному дизайну його не хочеться випускати з рук! Замок надійний, перевірений часом механізм. Виключає можливість випадкового складання ножа, тим самим є найбільш безпечним. Крім цього, на рукояті є кліпса для кріплення складаного ножа на ремінь і отвір для протягування темляка (шнура). Завдяки компактності його легко носити з собою кожен день. Знадобиться також у походах, на полюванні і риболовлі, стане незамінним помічником навіть на кухні!

Особливості:

  • Довговічна, стійка до іржі сталь 8Cr13MoV, зберігає гострим лезо надовго! Присадки хрому підвищують твердість і міцність, а молібден перешкоджає ламкості і крихкості сталі;
  • Сучасна рукоятка – 3D Pakka, відрізняється зручністю, не ковзає в роботі. Завдяки ергономічному дизайну цей ніж не хочеться випускати з рук;
  • Наявність кліпси і отвори під темляк (шнур) дозволяють завжди носити з собою.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
  • Метал
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Кочергин
    Продавець: FTC-GROUP

    Подскажите пож.длину,толщину и твердость клинка?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».