Ніж Ontario RAT-1 D2 Olive Drab (ON8867OD)

4 відгуки

Код:  20885985

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92

Ніж Ontario RAT-1 D2 Olive Drab (ON8867OD)

4 відгуки

Код:  20885985

Продавець:Eagle

4/5  ( 36 оцінок )

2 523

Немає в наявності

22

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж створений знаменитим выживальщиком Джеффом Рендаллом. Для тих, хто не знає про нього - скажу так: Біар Гріллс нервово курить в стороні! Джефф - співзасновник треннинговой компанії Randalls Adventure, що вчить виживати в сельві і джунглях. Навчання у нього проходять співробітники поліції, спецпідрозділів і бажаючі цивільні особи.
Ніж визнаний у всьому світі як ідеальний складаний ніж. Клинок з нової стали D2, накладки рукояті - з нейлону, замок дозволяє оперувати однією рукою - лайнер лок, шпенек двосторонній дозволяє відкривати і лівою і правою рукою, кліпса кріпиться в чотирьох положеннях. Результат - простий, але дуже зручний ніж, який чудово тримає заточку, надзвичайно гнучкий у застосуванні і при тому досить простий в обслуговуванні!



Ножова компанія «Ontario Knife Company» родом з провінції Онтаріо, штат Нью-Йорк.
Існує з 1889 року і набула широкого розголосу завдяки армійським ножам, офіційно закуповували силовими структурами США. Прикладом такого ножа може служити Ontario SP1 Marine Combat.
Також Ontario займається випуском ножів більш широкого призначення: різних складень для щоденного носіння, ножів з фіксованим клинком, столових ножів (серія Old Hickory® Kitchen Cutlery), медичних приладів та інструментів.
На сьогоднішній день найбільш відомим ножиком, який став еталоном ножа на кожен день, зразком простоти і надійності є Ontario RAT в народі просто « Щур».
У широкому асортименті продуктів від «Ontario Knife Company» будь зуміє для себе відшукати оптимальний варіант ножа і не один, як кажуть, Ножів мало не буває!

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92
Загальна довжина, мм
  • 219
Матеріал ручки
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Александр Васильев
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    Заказал нож несколько дней назад. На следующий день после заказа, я забрал его с отделения НП) В этом плане, интернет магазин Eagle отработал на 5 с плюсом) Скажу честно, это мой первый нож, поэтому мне не с чем его сравнивать. Скажу лишь, что нож определённо стоит своих денег! От одного только щелчка при раскрытии клинка, у меня мурашки по коже) Это наверно такой же «фетишь», как и звук открывания зажигалки Zippo) Не говоря уже о самом клинке. На следующий день, на работу я шёл с порезанными пальцами) Поэтому, будьте аккуратны при использовании «Крысы»! Клинок очень острый! В общем, покупкой я безумно доволен! В быту и на страйкболе пригодиться.

    Переваги:
    Качество, надежность конструкции, эстетический вид, Ontario)
    Недоліки:
    Хотел Браун Каёт (цвет), но его не было в наличии) Однако этот цвет “Olive drab” мне тоже безумно понравился!
  • Максим Онищак
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    Ніж у мене вже два місяці. Досить не поганий навіть класний, але прийшлось відрегулювати осьовий вінт з коробки.

    Переваги:
    Надійний, хороша гострота з коробки, в руці лежить прекрасно.
    Недоліки:
    Прийшлось настроїти з коробки
  • Павел Касьянов
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    Несколько толстое сведение: 0,6 - 0,7мм. По поводу качества стали - с гвоздя стружку снимает. По закалке - около 59 единиц. Сталь схожа с Х12МФ по ощущению. Клипсу снял. Нож как раз по руке, не мелкий.

    Переваги:
    Вполне рабочее средство.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».