Ніж Ontario RAT-1 D2 Black (ON8867)

1 відгук

Код:  20886216

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92

Ніж Ontario RAT-1 D2 Black (ON8867)

1 відгук

Код:  20886216

Продавець:Eagle

4/5  ( 36 оцінок )

2 523

Немає в наявності

30

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж створений знаменитим виживачем Джеффом Рендаллом. Для тих, хто не знає про нього - скажу так: Біар Грілс нервово палить осторонь! Джефф - співзасновник тренінгової компанії Randalls Adventure, що вчить виживати у сельві та джунглях. Навчання у нього проходять співробітники поліції, спецпідрозділів та бажаючі цивільні особи.
Ніж визнаний у всьому світі як ідеальний складаний ніж. Клинок з нової сталі D2, накладки рукояті - з нейлону, замок дозволяє оперувати однією рукою - лайнер лок, шпенек двосторонній - дозволяє відкривати і лівою та правою рукою, кліпса кріпиться у чотирьох положеннях. Результат - простий, але дуже зручний ніж, який чудово тримає заточення, надзвичайно гнучкий у застосуванні і при тому дуже простий в обслуговуванні!



Ножова компанія « Ontario Knife Companyродом із провінції Ontario, штат Нью-Йорк.
Існує з 1889 року, і набула широкого розголосу завдяки армійським ножам, що офіційно закуповуються силовими структурами США. Прикладом такого ножа може бути Ontario SP1 Marine Combat.
Також Ontario займається випуском ножів ширшого призначення: різних складнів для щоденного носіння, ножів з фіксованим клинком, столових ножів (серія Old Hickory® Kitchen Cutlery), медичних приладів та інструментів.
На сьогоднішній день найбільш відомим ножем, який став еталоном ножа на кожен день, зразком простоти та надійності є Ontario RAT у народі просто «Щур».
У широкому асортименті товарів від «Ontario Knife Company» кожен зможе собі знайти оптимальний варіант ножа і не один, як кажуть, Ножів мало не буває!

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 92
Загальна довжина, мм
  • 219
Матеріал ручки
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Евгений Свиридов
    Відгук від покупця. Продавець: Eagle

    в цілому всі мої потреби поки що задовольняє

    Переваги:
    ідеальний
    Недоліки:
    не виявлено

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».