Ніж Складаний Grand Way E-24

Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way E-24

Продавець:VMP

4.8/5  ( 909 оцінок )

194

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю, оскільки не відповідає багатьом ознаками х. о. Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, товщина леза менш 2.6 мм, відсутність упору.

Сучасний,компактний складаний ніж GrandWay E-24. Літера «E», з якої починається артикул ножа, означає що ніж належить до лінійки EDC ножів. Термін EDC(every day carry) дослівно означає «для щоденного носіння» і має на увазі під собою те, що ніж, крім свого стильного дизайну, та комфортного перебування в кишені, вміє виконувати масу щодня виникають міських завдань. E-24 це зовсім невеликий ніж, в складеному стані його довжина становить близько 100мм, а вага трохи більше 100 гр. Ніж має неагресивний стриманий дизайн, що втім, не позбавляє його привабливості.

Клинок ножаGrandWay E-24 має форму SpearPoint(копьеобразный). Фальшлезвие без заточки, розташоване на скосі обуха, зміцнює вістрі і полегшує проникнення клинка в матеріал, що розрізається, при колющем дії ножем. Спуски – слабовогнутые, від середини клинка. Сталь 440А, з якої виготовлений клинок ножа, це мартенситна сталь із середнім вмістом вуглецю. Безумовно, така сталь дещо м'якше, ніж 440С, але і в неї є свої переваги, такі як здатність прекрасно приймати заточку і сама висока корозійна стійкість, в лінійці 440 сталей.

Рукоять ножа має прямокутний перетин і, незважаючи на прості форми, може бути прикладом ергономічності. В обробці рукояті застосований березовий кап. Застосування капов в якості матеріалу для виготовлення рукоятей і накладок, дозволяє отримати дуже незвичайну деревину зі складною структурою волокон, одну з найбільш цінуються за свою красу. Повністю переваги дерев'яних рукоятей розкриваються взимку. Натуральна деревина навіть на морозі продовжує залишатися теплою і дозволяє комфортно працювати ножем без рукавичок.

За фіксацію клинка в розкритому положенні відповідає замок LinerLock, який відрізняється простотою конструкції, стійкість до забруднень та можливістю відкривати і закривати ножа однією рукою.

Компактні розміри і невелику вагу ножа GrandWay E-24,роблять його чудовим супутником у подорожі на поїзді або автобусі, а також при щоденному носінні в міських умовах. Збагнути бутерброд, яблуко почистити, відрізати провід - це далеко не повний перелік завдань, які ви легко можете виконувати, будучи власником такого ножа.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 21
Товщина клинка, мм
  • 2.34
Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».