Ніж Складаний Grand Way 27152 Bst (Set)

Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way 27152 Bst (Set)

Продавець:VMP

4.8/5  ( 918 оцінок )

522

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю. Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, товщина леза менш 2.6 мм, відсутність упору.

Ніж Grandway 27152 BST (SET) являє собою досить цікаве поєднання класичного та багатофункціонального ножа. Зарахувати його до багатофункціональним ножів дозволяють два леза, але на цьому багатофункціональність закінчується, і в результаті ми маємо ошатний класичний ніж міського джентльмена, але з двома лезами.

Клинки ножа Grandway 27152 BST (SET) мають трохи різну форму, що в іншому ніяк не позначається на їх різальних властивостей, ріжуть обидва чудово. Леза виготовлені з сталі 440С, дуже популярного ножового матеріалу. Ножі із сталі 440С відмінно ріжуть і довго не тупляться. Ця сталь складна в заточенні, такі ножі погано правляться мусатов, доведеться витратити чимало сил, щоб переточить такий клинок, але завдяки її зносостійкості робити це доведеться набагато рідше, ніж у разі використання більш дешевих сталей.

Ніж отримав найпростіший варіант замку-Sleepjoint. По суті, це навіть не замок як такої - в розкладеному вигляді лезо фіксується спейсером, що виконує роль пружини. Якщо на обух леза натиснути із зусиллям, ніж складеться. Замок не забезпечує жорсткої фіксації, але все ж оберігає клинок від випадкового складання.

Рукоять надає ножу особливий шарм, в її обробці використана натуральна перламутрова черепашка і латунь.Grandway 27152 BST (SET) це ніж щоденного носіння, який буде однаково доречний в кишені джинсів або піджака. Поєднання красивих, натуральних матеріалів рукояті і полірованих лез створює гармонійний образ стильного класичного ножа.

Ніж поставляється в подарунковій коробці з щільного картону.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 12
Товщина клинка, мм
  • 1.7
Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».