Ніж Складаний Grand Way 6396 Kap

Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Ніж Складаний Grand Way 6396 Kap

Продавець:VMP

4.8/5  ( 918 оцінок )

261

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю.

Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, відсутність упору.

Універсальний складаний ніж. Чудовий акуратний і яскравий клинок виготовлений із сталі марки 440С. Сталь 440С є сучасної високоякісної нержавіючої сталлю. Візитна картка 440С висока зносостійкість і твердість, яка забезпечується високим вмістом вуглецю і легуванням молібденом і ванадієм. Хімічну стійкість сталі надає високий вміст хрому, що додає додаткову зносостійкість. Ця сталь складна в заточенні, такі ножі погано правляться мусатов, і доведеться витратити чимало сил, щоб переточить такий клинок, але завдяки її зносостійкості робити це доведеться набагато рідше, ніж у разі використання більш дешевих сталей.

Замок ножа, який вже став класикою, невибагливий і відпрацьований у виробництві Liner Lock. Замок дуже надійний, дозволяє складати ножа однією рукою і не боїться бруду. Основа рукояті виготовлена із сталевих пластин з накладками з гарного дерева. Приємна на дотик деревина пройшла спеціальну обробку і не боїться вологи і гниття, легко миється і не вимагає спеціального догляду. Вдала рукоять нескладної форми має ряд великих отворів, які зменшують її вагу, покращують хват і полегшують чистку. Осьовий гвинт дозволяє проводити регулювання зусилля розкриття клинка. Двосторонні штифти дозволяють легко відкривати ножа однією рукою. Нарізка на обуху цього прекрасного полірованого клинка нарізана спеціально для великого пальця, так само як і акцент, що робить роботу з цим ножем комфортною і безпечною. Прекрасний плоский міцний і великий складаний ніж на всі випадки життя.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».