Ніж Spyderco Endura (C10FPOR)

1 відгук Код:  217160383
Довжина клинка, мм
  • 96
Матеріал клинка

Ніж Spyderco Endura (C10FPOR)

1 відгук Код:  217160383

Колір: Помаранчевий

Продавець:shuk

4.9/5  ( 15 оцінок )

3 369

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі Spyderco Endura (C10FPOR) одні з найпопулярніших моделей Spyderco, вони є об'єктом постійних експериментів по поліпшенню і удосконаленню. Вже більше двадцяти років ножі Endura залишаються еталоном якості та функціональності. Ця модель належить до четвертого покоління ножів Endura.

Поліроване лезо з нержавіючої сталі VG-10 з бритвенно гострої ріжучою кромкою, велика 13 мм отвір для однорукого відкриття та бронзові шайби на осі клинка забезпечують чудовий рез, а так само легке впевнене відкриття. Рукоять з FRN проштампована двосторонніми текстурами для надійного нековзного хвата, всередині знаходяться сталеві лайнери з додатковими отворами для зменшення ваги, які є своєрідним якорем для надійного і жорсткого кріплення внутрішніх і зовнішніх частин ножа.


Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 96
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 222
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».