Мультитул - Кредитка Ninja Wallet Multitool 18 1

Мультитул - Кредитка Ninja Wallet Multitool 18 1

Продавець:NiceTv

4.8/5  ( 48 оцінок )

150

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

   В подорожах, на пікніках і в походах необхідно мати ряд незамінних предметів. Також все ж краще, коли в твоєму бардачку знайдеться рішення на всі випадки життя. Але нажаль, першочергові речі не завжди компактні і створюють в купі безлад. Ось давайте перелічимо, які дрібні предмети нам бувають спонтанно потрібні: ніж, відкривачка, консервний ніж, викрутка з різними шестигранниками, лінійка і інше залежно від ситуації. А ось тепер уявіть, що вищезазначені предмети зібрані в один невеликий аксесуар, що можна вмістити навіть в гаманець. Мова йде про 18 інструментах в 1 кредитній карті Ninja Wallet Multitool що включає:
- лінійку в дюймах / сантиметрах;
- 3 викрутки + 1 маленька викрутка для окулярів;
- відкривачка для жерстяних пляшок і кришок скляних пляшок;
- консервний ніж (навіть міцніше звичної Вам кухонних відкривачки);
- ніж для чищення фруктів;
- шестигранники: #2 / #4 / #6 / #8 / #10 / #12;
- тримач для мобільного телефону;
- ніж для коробок;
- ніж для конвертів.

Мультитул Ninja Wallet Multitool
відрізняється від інших у своєму роді не тільки тому що складається з максимально кількості інструменту (18 видів), але й тому що це настільки легкий і значущий аксесуар. Не дарма вибрав виробник таку символічну назву продукту дослівно як «гаманець ніндзя». Адже ніндзя досконало знає мистецтво ніндзюцу, яке включає дуже багато умінь (саме головне – володіти будь-яким інструментом досконало) і завдяки їм він може вижити в дикій природі.

Основні параметри мультитул кредитки Ninja Wallet Multitool:
1. Маленький вага 15 грам і до того ж невеликі портативні розміри 5,5 см × 8,6 см, товщина 2 мм (трохи менше звичайної кредитної карти). Це дозволяє без проблем носити його в кишені, портмоне, мініатюрному гаманці, блокноті.
2. Предмет виконаний з високоякісної нержавіючої легованої сталі, що піддавалася чотирикратної тепловій обробці. Він стійкий до механічних пошкоджень, не загинається. Не боїться вологи і впливу агресивних хімічних рідин.
3. Предмет чорного кольору, а позначення виконані білим кольором. Написи довго стійкі, не стираються в процесі експлуатації.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».